Erfaren snickare

  • Ljungby

  • Snickare

  • 2020-02-14

TopWork arbetar med en kund som i sin tur har såväl företag och privatpersoner som offentlig sektor som kunder. Bra service och personlig kontakt är viktigt. Arbetena utförs i Ljungby med omnejd.  
 
Vi söker löpande nu en erfaren snickare. Hos oss får du möjlighet att arbeta med varierande projekt där arbetsuppgifterna är omväxlande. Du kommer arbeta med varierande traditionella snickaruppdrag, både på lite större arbetsplkatser och hos privatkund. Vi söker dig som kan ta eget ansvar och inte har problem att arbeta nära dina kollegor för att uppnå bästa resultat. För att lyckas i rollen som snickare behöver du vara händig, självgående, ha viljan till att lära dig nya saker, vara samarbetsvillig och ha ett gott humör.
 
För att komma ifråga krävs yrkesbevis alternativt flera års erfarenhet inom byggbranschen . Du ska kunna tala och förstå svenska obehindrat. Vi erbjuder dig en spännande miljö, intressanta och varierande uppdrag, möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande uppdrag och ser även en framtid att ta ett arbetsledaransvar framöver. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 

Contact details

Name: Peter Hogla

Title: VD

Phone: 0760969593

Terms

Job Title: Snickare
Type of employment: Temporary employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2020-03-01
Date of publication: 2020-02-14

About the company

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!