Underhållsutvecklare Sandviken

  • Sandviken

  • Underhållsutvecklare

  • 2019-11-05

Vill du vara en del av ett växande bolag med hjärta för entreprenörskap och kunden i fokus? Enerco är idag närmare 500 medarbetare på sju orter med verksamhet inom sex verksamhetsområden: Engineering och Automation, Mekaniskt underhåll, Mekanisk tillverkning, Industrirengöring, VA-teknik samt Processvatten och Värmeväxlarservice. Nu söker vi en underhållsutvecklare till vår verksamhet Enerco Engineering & Automation i Sandviken.

Arbetsuppgifter

Som underhållsutvecklare är du en del i det team som arbetar med att stötta svensk industri med riskmanagement och ständiga förbättringar. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du underhållsverksamheten genom att införa arbetsprocesser och underhållsmetodik i syfte att öka driftsäkerhet och tillgänglighet. I vår verksamhet arbetar vi med frihet under ansvar och hos oss väntar ett aktivt arbete med en innehållsrik vardag. Du kommer att ansvara för och arbeta med hela processer. Arbetet kan variera med projekt- eller konsultuppdrag som teknisk specialist, underhålls- eller projektledare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk utbildning på högskolenivå, alternativt erhållen kunskap genom erfarenhet och tidigare arbeten. Du har gärna några års erfarenhet från likvärdig roll med fokus på underhåll och förändringsledning. Projektledarerfarenhet är meriterande och god datorvana är en förutsättning. Du ska ha B-körkort och kunna svenska och behärska engelska, både i tal och i skrift. Det är också viktigt att du delar Enercos grundvärderingar där säkerhet, effektivitet, ordning och reda, innovation och samverkan står i fokus.
 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande, självständig och en god lagspelare. Du ser problemlösning och förbättringsarbete som inspirerande utmaningar. Det är självklart för dig att sätta säkerhet i första hand och du kan bidra med struktur och ordning och reda. Du vill utvecklas och håller dig uppdaterad inom ditt yrke.

På Enerco Engineering & Automation är vi ett genuint gäng med stark gemenskap. Vi värnar om vår trivsel och har ett stödjande förhållningssätt gentemot varandra. Vi förväntar oss detsamma av dig. 
 

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen och där kan du även ladda upp ditt cv.
 
 
 
 

Contact details

Name: Jan Viktorsson

Title: Gruppchef

E-mail: jan.viktorsson@enerco.se

Phone: 070-951 69 93


Name: Hans Äng

Title: Underhållsutvecklare

E-mail: hans.ang@enerco.se

Phone: 070-9507973

Terms

Job Title: Underhållsutvecklare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-12-08
Date of publication: 2019-11-05

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 500 medarbetare inom sex verksamhetsområden: engineering/automation, mekaniskt underhåll, mekanisk tillverkning, industrirengöring, VA-teknik och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du i Hofors, Gävle, Sandviken, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!