Woolpower söker sömmerskor

  • Östersund

  • Sömmerska

  • 2019-10-16

Woolpower har ett stort fokus på hållbarhet och långsiktighet både innan, under och efter att ett plagg tillverkats. Kläderna ska vara tidlösa, funktionella och hålla mycket hög kvalitet i en strävan att motverka slit och släng.
Valet att behålla all produktion lokalt i Östersund skapar färre led i produktionskedjan att kontrollera. När du bär våra kläder kan du därför vara säker på att de har gjorts med ansvar för naturen omkring oss och arbetsmiljön för dem som jobbar för Woolpower.   
 
Som sömmerska på Woolpower kommer du att sy både underställ och förstärkningsplagg i stretchiga material som betsår av en löst stickad mix av merinoull och syntet. Våra sömmerskor kontrollerar och godkänner själva alla kläder de syr för att sedan märka plaggen med sitt namn som ett kvalitetssigill.
I och med att vi gör underställ och sockor hela vägen från garn till färdiga plagg kräver det att sömmerskorna kan hantera ett flertal olika maskiner. 
 
KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du erfarenhet av sömnad och tidigare och arbete med följande maskiner är meriterande:
- Flatlock symaskin / Flatlock sewing machine
- Overlock symaskin / Overlock sewing machine
- Ennåls symaskin / One needle sewing machine
- tvånåls symaskin / Double needle sewing machine
 
Du måste kunna tala och förstå svenska.
Vi söker ett flertal sömmerskor och urval kommer att ske löpande. 
 
ÖVRIGT:
- Sömnadstest genomförs
- Provanställning / Tidsbegränsad anställning kan tillämpas
- Andra arbetstider än dagtid kan bli aktuella, exempelvis eftermiddag och skift
 

Contact details

Name: Elin von Friedrichs

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: Elin@min-byra.se

Terms

Job Title: Sömmerska
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-09
Date of publication: 2019-10-16

About the company

Woolpower är Sveriges största textilproducent. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sveriges fjällvärld, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Idag är vi cirka 100 anställda, vars mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus. En bra arbetsmiljö och ett avståndstagande mot externa miljöpåverkningar föder god kvalitet. Vi vill ge våra kunder kläder som är producerade på ett sätt som överensstämmer med våra värderingar. Vare sig de används på fritiden eller i yrket ska de värma hela vägen från insidan och ut.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!