Junior systemutvecklare till Växjö

  • Växjö

  • Junior systemutvecklare

  • 2020-03-27

PRI Handel vänder sig framför allt till detaljhandelsorganisationer, kedjor och koncerner, i byggbranschen. PRI Handels affärsidé är att jobba med elektronisk handel och är idag marknadsledande på elektronisk handel inom byggbranschen i Sverige, med mer än 1 000 anslutna företag till konceptet och har bl.a blivit specialister på det som kallas genomfakturering. För att ligga steget före våra konkurrenter, så utvecklar vi egna system för att stödja processer som är unika inom de branscher vi verkar. Utveckling är därför en viktig del i vår verksamhet och söker nu en junior systemutvecklare till vårt kontor i Växjö.
 
Vi utökar vår verksamhet och behöver nu förstärka med ytterligare en medarbetare. Vi arbetar huvudsakligen med Microsofts verktyg vid utveckling av våra tjänster och webbplatser. I dag sker nyutveckling av tjänster och back-end i .NET med C# och SQL Server som databas, medan front-end utvecklas i Angular med TypeScript. Vi är inte låsta till dessa tekniker, utan söker kontinuerligt efter bättre arbetssätt och verktyg. Vi arbetar agilt och kundorienterat för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. En annan viktig del av vårt arbete är att vi tar helhetsansvar för förvaltning och underhåll av allt vi utvecklar, även för tidigare utvecklade lösningar i VB.NET.
 
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, och kortare eller längre arbetslivserfarenhet är intressant för tjänsten. Det viktigaste är att du är driven, skärpt och har en god förmåga att ta in ny information. Du är van att anamma ny teknik, har ett gediget intresse för systemutveckling och ett inneboende driv att lösa problem. Som person är du social, prestigelös och fungerar bra i team. Du har också lätt för att skapa goda kundrelationer. Du trivs med att arbeta självständigt i ett litet team med närhet till kollegor. Här blir du en avgörande kugge i en verksamhet som befinner sig i en expansiv bransch.
 
Du kommer att medverka i alla delar av utvecklingsarbetet och blir en viktig del i vårt team. Arbetet kan bestå av både nyutveckling samt underhåll och förvaltning av våra befintliga system och tjänster. Beroende på vilka kunskaper, tidigare erfarenheter och egenskaper du har, så kommer du att förstärka vårt team inom ett eller flera områden. Vilka arbetsuppgifter som tjänsten initialt innefattar beror därför till stor del på vilka förutsättningar du har. Arbetet bedrivs från ett trevligt kontor beläget en minut från Växjö resecentrum.
 
Några av dessa är meriterande kunskaper:
 
- C# .NET
- MS SQL / T-SQL
- Angular / TypeScript
- PowerShell
- VB.NET
- HTML / CSS
- JavaScript
- Git
- FTP
- EDI
- Crystal Reports
- Testning
- CI / CD / DevOps
- Integration
- Säkerhet
 
Detta är en anställning hos PRI Handel som i denna rekrytering valt att samarbeta med TopWork. Skicka ditt CV och personliga brev så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande, varför tjänsten kan vara tillsatt innan slutdatum. Välkommen att lämna in din ansökan redan idag. 

Contact details

Name: Peter Hogla

Title: VD

Phone: 0760969593

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2020-04-12
Date of publication: 2020-03-27

About the company

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!