Legitimerad Djursjukskötare - Evidensia Djursjukhuset Malmö

  • Malmö

  • Legitimerad Djursjukskötare

  • 2019-09-19

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Evidensia Djursjukhuset Malmö!

Djursjukhuset i Malmö står inför en spännande tillväxtfas och letar nu efter dig som vill vara med på vår resa. Vi ska just påbörja en om- och tillbyggnad av våra lokaler och om ca 1,5 år är allt klart. Då kommer vi att ha helt nybyggda operations- och vårdavdelningar, nyrenoverad poliklinik och vi har redan idag nyrenoverad butik och reception. 
Malmös enda djurapotek finns hos oss!

Vilka är vi?
Evidensia Djursjukhuset Malmö är ett av Sveriges största djursjukhus och fungerar som remissinstans för ett stort antal kliniker och djursjukhus. Detta tillsammans med en akutmottagning som är öppen 24 timmar om dygnet, årets alla dagar, gör att vi har en varierande bredd av patienter. Vi har hög kompetens inom bl.a. kirurgi, ortopedi, internmedicin, akut- och intensivvård, sjukgymnastik mm. Vi ett eget labb, modern röntgen och ultraljudsutrustning. 
Vi är ett väletablerat och familjärt djursjukhus för smådjur med 110 kollegor som tillsammans jobbar för att erbjuda bästa tänkbara vård för våra fyrfota vänner. 

Vem söker vi? 
Vi söker dig som är Leg Djursjukskötaremed narkoskompetens och intresse för:
o akut- och intensivvård
o kirurgi och anestesi
o anestesi och odontologi

Som person trivs du med kollegialt samarbete, du prioriterar en bra kundservice och vill utöva utomordentlig vård samt hela tiden vilja utvecklas i din yrkesroll. Du bör vara stresstålig och noggrann.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en positiv attityd är viktig.
Utbildningskrav: 3-årig legitimerad djursjukskötare
Vilka blir dina arbetsuppgifter? 

Dina dagar på jobbet innebär ett varierat arbete där du kommer jobba inom alla våra områden operation, vård, poliklinik och akutmottagning. Du kommer att tillhöra ett engagerat team av leg djursjukskötare och djurvårdare på ca 45 personer. Tillsammans jobbar vi för djurens bästa varje dag och tillsammans skapar vi en arbetsplats med trygghet och trivsel i fokus för så väl oss kollegor som för våra djurägare och patienter.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett ambitiöst team med patient och djurägare i centrum. Ett arbete med intressanta och vårdkrävande patienter och en möjlighet att arbeta med veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare med en otrolig kompetens och som gärna delar med sig av sin erfarenhet. Vidareutveckling och utbildning är viktigt och erbjuds såväl internt som externt. 
Självklart erbjuder vi en uppstart innebärandes en individuell introduktion på de olika avdelningarna.
 
Ort: Malmö 
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Helg-, kvälls-och nattjänstgöring ingår. 
Tillträde: Enligt överenskommelse

För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23. 
 

Contact details

Name: Titti Bergholtz

E-mail: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Phone: 070-827 11 23


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Legitimerad Djursjukskötare
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-12-31
Date of publication: 2019-09-19

About the company

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 650 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Holland, Schweiz, Tyskland och Storbritannien.

Vi vill vi vara det allra bästa för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!