Legitimerad Veterinär – Evidensia Mälarhöjdens Veterinärpraktik, Stockholm

  • Stockholm

  • Leg. Veterinär

  • 2019-09-17

Mälarhöjdens veterinärpraktikär en mindre klinik med inriktning på odontologi som ligger i Fruängens centrum i södra Stockholm. Idag jobbar sex veterinärer och fyra djurvårdare på kliniken och vi hjälps åt för att tillsammans ge våra patienter god omvårdnad och förstklassig service i kombination med ett personligt bemötande.
 
Vi är specialiserade på odontologi och är remissinstans för ett stort antal kliniker och djursjukhus i hela Sverige. Årligen tar vi emot cirka 500 remitterade tandpatienter av totalt runt 2000 operationspatienter. Vi har en välutrustad klinik med två tandenheter för tandoperationer och en vanlig operationssal för mjukdelskirurgi. Vi har röntgen, ultraljud samt eget laboratorium, poliklinikmottagning där vi hjälper våra kunder med övriga åtgärder, undersökningar och medicinska utredningar. Vi har ett gott samarbete med Evidensia Södra Djursjukhuset i Kungens Kurva som kan hjälpa oss med de patienter som behöver ligga inne på vård eller utredas ytterligare.
 
Vad erbjuder vi?
Vi är ett trevligt gäng med gedigen erfarenhet inom tänder som söker ytterligare en Klinikveterinär.
Är du en erfaren veterinär som gillar odontologi, operation och poliklinisk verksamhet finns det goda vidareutvecklingsmöjligheter hos oss. Efter en introduktion som får dig varm i kläderna och trygg i gruppen kommer du att arbeta i ett framåtsträvande team, som fokuserar på din och vår gemensamma utveckling. Vår förhoppning är att du ska trivas hos oss och bidra till att alla djur och djurägare som besöker oss ska få bästa möjliga service och vård.
 
Vem söker vi?
Du är legitimerad veterinär och för oss är det viktigast att du passar i vårt team och har potential att utvecklas tillsammans med oss. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och värderar samarbetsförmåga och prestigelöshet högt. Är du intresserad av bilddiagnostik, internmedicin, kirurgi och tänder och vill ha kvalificerat arbete med polikliniska fall så är detta rätt tjänst för dig.Vi vill även att du har god känsla för service, problemlösning, datorvana och bra svenska i tal och skrift.
Varmt välkommen med din ansökan, och hör gärna av dig vid eventuella frågor.
 
Om du vill veta mer om företaget, gå gärna in på www.evidensia.se.
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23.  
 

Contact details

Name: Titti Bergholtz

E-mail: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Phone: 070-827 11 23

Terms

Job Title: Leg. Veterinär
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-12-31
Date of publication: 2019-09-17

About the company

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 650 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Holland, Schweiz, Tyskland och Storbritannien.

Vi vill vi vara det allra bästa för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!