Leg. Veterinär inriktning Internmedicin – Evidensia Djursjukhuset Malmö

  • Malmö

  • Legitimerad Veterinär

  • 2019-09-16

Evidensia Djursjukhuset Malmö är ett av Sveriges största djursjukhus för smådjur och fungerar som remissinstans för ett stort antal kliniker och djursjukhus. Detta tillsammans med en akutmottagning som är öppen 24 timmar om dygnet, årets alla dagar, gör att vi har en varierande bredd av patienter. Vi har hög kompetens inom bl.a. kirurgi, ortopedi, internmedicin, akut- och intensivvård, sjukgymnastik mm. Vi har ett eget labb, modern röntgen och ultraljudsutrustning.
 
Vi är ett väletablerat och familjärt djursjukhus med 110 kollegor som tillsammans jobbar för att erbjuda bästa tänkbara vård för våra fyrfota vänner.
Djursjukhuset i Malmö satsar stort och växer. Vi har just påbörjat en om- och tillbyggnad av våra lokaler. Vi kommer att ha helt nybyggda operations- och vårdavdelningar, nyrenoverad poliklinik och vi har redan idag nyrenoverad butik och reception. Malmös enda djurapotek finns hos oss!
 
Vi letar nu efter dig som vill vara med på vår resa och som vill ha möjligheten att arbeta och utvecklas tillsammans med personal med lång erfarenhet och personligt engagemang.
 
Vem söker vi?  
Vi söker dig som är legitimerad Veterinär och har flera års erfarenhet inom internmedicin.
Är du dessutom Steg 2 utbildad är det meriterande.
 
De personliga egenskaperna väger tungt för valet av person och vi söker dig som har en stor drivkraft och vill arbeta främst inom internmedicin. Du kommer ingå i ett härligt gäng av duktiga och kompetenta kollegor. Teamwork och arbetsglädje är en självklarhet. Du kommer få vara med på vår spännande resa mot ett nyrenoverat och till dels nybyggt djursjukhus som är ett av Sveriges största djursjukhus. 
 
Vi önskar att du är ambitiös, stresstålig och noggrann. Du ska gilla att samarbeta och ge god service samt tycka det är kul att dela med dig av din kunskap och kompetens. Din kommunikationsförmåga är god och du har lätt för att utrycka dig i tal och skrift på svenska/skandinaviska. Du identifierar dig med Evidensias värdeord som är Engagemang, Glädje, Respekt och Kompetens & Innovation.
 
Vilka blir dina arbetsuppgifter? 
Dina dagar på jobbet innebär att arbeta främst på våra vård-/poliklinik- och akutavdelningar.
 
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett ambitiöst team med patient och djurägare i centrum. Vi erbjuder ett arbete med intressanta och vårdkrävande patienter och en möjlighet att arbeta med veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare med en otrolig kompetens och som gärna delar med sig av sin erfarenhet. Vidareutveckling och utbildning är viktigt och erbjuds såväl internt som externt. 
 
Självklart erbjuder vi individuell introduktion på de olika avdelningarna när du börjar.
Det är med stor glädje vi erbjuder dig att bli en del av oss. Vi är mycket stolta över våra engagerade och positiva kollegor.
Ort: Malmö
 
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Helg-, kvälls-och natttjänstgöring ingår. 
 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Om du vill veta mer om företaget, gå gärna in på www.evidensia.se.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23. 
 
 

Contact details

Name: Titti Bergholtz

E-mail: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Phone: 070-827 11 23

Terms

Job Title: Legitimerad Veterinär
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-01-27
Date of publication: 2019-09-16

About the company

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 650 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Holland, Schweiz, Tyskland och Storbritannien.

Vi vill vi vara det allra bästa för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!