Köksbiträde

  • Jönköping

  • Köksbiträde

  • 2019-09-11

Vi söker nu med ljus och lykta efter ytterligare en kollega till hotellets kök!

Om vi får önska så är du en person som, bortsett från att ha en glödande passion för mat och matlagning, har skinn på näsan, hatar att sitta still, sätter ära i bra service och ser oss som ett spännande äventyr (kort eller långt). En kökstjänst på Hotel Amalias Hus innebär att man arbetar många kvällar men också under luncher vid konferenser eller bokade sällskap.

Vi har recepten och våra rutiner är väl beprövade. Utbildning och erfarenhet är meriterande men inte ett krav då du kommer att få gå med och under hotellets köksmästare och introduceras i hotellets köksrutiner. Köket är relativt litet då huset är k-märkt och vi får arbeta med de utrymmen som vi har. Då vi även har små förvaringsutrymmen är det viktigt att du är en god organisatör, tycker om att ha snyggt och rent omkring dig och att du kan planera för inköp i god tid för kommande arrangemang och gäster.

På Hotel Amalias Hus arbetar vi över och tillsammans med hotellets olika avdelningar. Vi sätter alltid våra gäster och deras upplevelse i centrum, oavsett tjänst eller arbetsuppgift. Du kommer att vara en del av ett mindre team där varje medarbetare är en nyckelperson. Därmed behöver du vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du förväntas ta ett helhetsansvar som ibland går utanför din egen avdelning för att gästen ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt. Ödmjukhet, nyfikenhet, respekt och prestigelöshet är något som bör känneteckna din person. Vi har höga ambitioner och vi tror att du sporras av att vara en del av att nå våra mål.

Tjänsten är på deltid och tillsvidare men vi ser lika gärna dig som söker ett sommarjobb. Då arbetet fördelas efter hotellets beläggning bör du vara flexibel vad gäller arbetstider.

Lönen är avtalsmässig. Startdatum är så snart som möjligt.

Start: omgående

Terms

Job Title: Köksbiträde
Type of employment: Tillsvidare
Length: 6 months or longer
Working hours: Part-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car
Access to own vehicle: Car

Application

Final application date: 2019-09-25
Date of publication: 2019-09-11

About the company

Hotel Amalias Hus är ett prisbelönt fyrstjärnigt boutique- och konferenshotell i Gränna. Samtliga rum och sviter är individuellt och tidsenligt inredda med fokus på att ge gästen en upplevelse av exklusiv 1700-talsmiljö kombinerat med modern komfort och bekvämlighet.

Hotellets ägare har de senaste åren satsat hårt på att utveckla hotellet både vad gäller kvalité och service. Gästerna är huvudsakligen privatpersoner som söker en exklusiv upplevelse, samt konferenser och affärsresenärer. Hotel Amalias Hus vill utmärka sig för sitt varma värdskap och höga servicenivå i kombination med dess goda kök och unika miljöer.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!