Frontendutvecklare

  • Stockholm

  • Frontend-utvecklare

  • 2019-09-10

Följ med på resan, bli en del av Altius Consulting!

Under 2018 startade vår resa mot att bli ett av Göteborgs mest självklara val för konsulter som vill styra sin egen tid, ekonomi och uppdrag.
Nu expanderar vi och erbjuder dig spännande uppdrag, 85% av debiteringen och ett riktigt gott gäng av kollegor, hur låter det?
På Altius Consulting sätter vi konsulterna i centrum!
Våra värdeord frihet, öppenhet och glädje samt häftiga uppdrag i Göteborg & Stockholm är några av komponenterna till vår resa... Hos oss handlar det om hur vi kan få dig att ta nästa steg i karriären, för att tillsammans skapa framgång!
After work, workshops, regelbunden gemensam lunch och träning är något av det vi gör för att vårt företag ska vara ett av de mest attraktiva arbetsplatserna just nu. 
 

En lönemodell utöver det vanliga

På Altius Consulting vill vi att du som konsult ska dels få så stor del av din debitering som möjligt, men även att du ska bestämma över ditt löneutrymme. Detta innebär att du får in din andel av debiteringen på ett konto där Du bestämmer vad du vill ta ut i lön, avsätta till pension, köpa dator/telefon etc. eller helt enkelt spara en del av ditt utrymme, och precis som på vilket företag som helst så har vi andra aktiviteter och utbildningar som inte kostar dig något.
Vi erbjuder ett förmånspaket på resor, träning, bensin, varuhandel. Om du dessutom rekryterar in en kollega får du en rekryteringsbonus!

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för Frontendutveckling och har ett sinne för att skapa en användarvänlig upplevelse. Du har bra kunskaper i JS, HTML, CSS samt något ramverk som React, Angular eller Vue.
Du har arbetat som utvecklare ett par år och har erfarenhet av agil utveckling. Du är även en bra teamplayer och gillar att ta initiativ.
I din karriär har du arbetat som konsult tidigare och är nu på jakt efter en ny arbetsgivare eller uppdrag. 
 
 
 
 

Contact details

Name: Joakim Trolin Svensson

Title: Area Manager Stockholm

E-mail: Joakim@altiusconsulting.se

Phone: 073-828 30 20


Name: Ola Andersson

E-mail: Ola.andersson@altiusconsulting.se

Phone: 0725227911

Terms

Job Title: Frontend-utvecklare
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-09-30
Date of publication: 2019-09-10

About the company

Altius Consulintg erbjuder konsultförmedling och rekrytering inom IT och Management i Göteborg och Stockholm.
Vi startade 2018 och har vuxit med stadig fart, vårt mål är att vara det självklara valet för konsulter som efterfrågar frihet, öppenhet och innovation!

Vill du vara med och skapa morgondagens företag?

Tillsammans har vi workshops, after works, pub quiz, träning och mycket annat! Vi värdesätter vi dig som konsult, häng med på resan och bli en del av Team Altius!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!