Medicinsk sekreterare till Berga Läkarhus i Helsingborg

  • Helsingborg

  • Medicinsk sekreterare

  • 2019-09-10

Berga Läkarhus söker nu en ny stjärna till sekreterarteamet. Vi har nya spännande projekt på gång och söker dig som vil bli en del av vårt härliga team. Hör av dig för ett möte så berättar vi mer!

Arbetsuppgifter
Tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss på Berga Läkarhus erbjuder ett varierat arbete med sedvanliga arbetsuppgifter för yrkesrollen så som journalskrivning, post- och remisshantering, receptionsarbete, scanning, tidsbokningar etc. Du kommer även ha möjlighet till egna ansvarsområden och personlig utveckling.

Eftersom du arbetar med journaldokumentation och har patientkontakt är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift. Du är en van datoranvändare som behärskar Word samt Excel. Tidigare erfarenhet av att arbeta i PMO är önskvärt men inget krav.

Vem är du?
Vi söker en glad, positiv och kompetent kollega som har slutfört Hälso- och sjukvårdsadministration (KY 80p/YH 400p) eller har motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare/läkarsekreterare.

Som person är du lugn och stresstålig. Vi söker dig som har god initiativförmåga och ansvarskänsla och kan bidra till ett gott arbetsklimat. Du har lätt för att planera arbetet i förväg samt organiserar och prioriterar de dagliga aktiviteterna på ett effektivt sätt. Vi vill även att du är flexibel, har god teamkänsla samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt förändra synsätt och tillvägagångssätt. Du tycker om att hålla många bollar i luften samtidigt och att vara "spindeln i nätet". Vidare värdesätter vi att du har hög servicekänsla, ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor och att du är noggrann. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Du kommer att mötas av engagerade kollegor med hög teamkänsla Vi har även en fast läkarstab. Vår arbetsmiljö är härlig med ljusa, fräscha och fina lokaler. Till oss kommer man lätt med allmänna kommunikationer och vi har även gratis parkeringsmöjlighet.

Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!
 
Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på Berga Läkarhus. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Ingrid Hedberg, ingrid.hedberg@bergalakarhus.se alt. tel. 0704-825971
Samordnare Jessica Agerström jessica.agerstrom@bergalakarhus.se
 
Om vårdcentralen
Vårt devis "För allt i livet" beskriver kort och koncist vad vi vill erbjuda våra patienter. Vi är en privat Hälsovalsenhet som ingår i Lideta-koncernen. Förutom vårdcentralen med olika specialistmottagningar har vi BVC och MVC. Vi har en fast läkarstab med fyra allmänspecialister, två ST-läkare och en AT-läkare. Berga Läkarhus startade 2011 och vi har ca 10 000 listade patienter. Vår arbetsmiljö är härlig. Ljusa, fräscha, fina lokaler. Till oss kommer man lätt med allmänna kommunikationer och vi har även gratis parkeringsmöjlighet. I vår koncern ingår även Centrumläkarna Helsingborg som är en familjeläkarcentral med 4500 listade patienter.  För mer information: http://bergalakarhus.se/
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Vänliga hälsningar,
Ingrid
 

Terms

Job Title: Medicinsk sekreterare
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-10-06
Date of publication: 2019-09-10

About the company

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.
Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!