Timvikarie till elever i behov av särskilt stöd

  • Stockholm

  • Elevassistent

  • 2019-12-10

Timvikarie till elever i behov av särskilt stöd
Lejonet & Partners är ett konsult- och bemanningsföretag med inriktning mot den offentliga sektorn. Vi erbjuder tjänster inom personaluthyrning, karriärändring och rekrytering. Vår verksamhet genomsyras av ett brinnande engagemang att förverkliga din dröm om ett nytt arbete. Vi erbjuder ett stort urval av jobbmöjligheter, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig!
 
Just nu behöver vi bli fler elevassistenter!
 
Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie med elever i behov av särskilt stöd.
Arbetet innebär timvikariat vid ordinarie personals frånvaro. Som timvikarierande elevassistent är du tillgänglig för alla skolor inom Stockholm stad. Uppdragen är för det mesta korttidsvikariat men det finns även chanser för längre vikariat. Arbetet sker dagtid, måndag till fredag.
Du arbetar med elever i åldrarna 6-20 år som är i behov av särskilt stöd.
Många av eleverna är utåtagerande eller har diagnoser så som autism och ADHD.
 
Du deltar under hela elevens skoldag inklusive tiden på fritidshemmet. Du stöttar i lärandet och ger eleven den omvårdnad hen behöver för att skoldagen ska fungera.  Du arbetar utifrån elevers behov, intressen och förutsättningar.  I arbetet ingår nära samarbete med andra elevassistenter samt speciallärare.
Arbetet kan ibland vara fysiskt ansträngande och innehåller viss omvårdnad.
 
Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter och personlighet.
  • Det är meriterande om du är utbildad barnskötare, undersköterska eller elevassistent.
  • Elevassistentyrket kräver att du är positiv, flexibel och är lösningsinriktad. Du behöver ha tålamod, vara lugn och trygg och har en tydlighet i ditt agerande.
  • Du läser, skriver och svenska obehindrat.
  • Du måste kunna prata svenska.
  • Personliga egenskaper
  • Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och våra elever. Vi ser att du har starkt elevfokus, är uppmärksam och inkännande. Tålamod är en annan viktig egenskap som krävs för arbetet. Som person är du lugn och stabil med förmåga att skapa trygghet för varje elev. För oss är det viktigt att du har ett positivt förhållningssätt och har förmågan att samarbeta med såväl kollegor, elever och våra föräldrar.
Övriga upplysningar
Löneform: Timanställning
Observera att detta är en visstidsanställning och att det därmed inte finns en garanti för heltidsuppdrag. Tjänsten passar därmed dig som värdesätter flexibilitet och arbete dagtid på vardagar.
 

Terms

Job Title: Elevassistent
Type of employment: Extra / per hour
Working hours: Various
Wage conditions: Flexible

Application

Final application date: 2020-02-29
Date of publication: 2019-12-10

About the company

Lejonet och Partners AB erbjuder genom sitt unika utbud av tjänster kommuner och företag möjlighet att spara pengar, men också att utverka bästa möjliga verksamhet till högsta möjliga kvalité. Vår personal är välkända i kommuner, landsting och det privata näringslivet. Lejonet och Partners AB är leverantör till många svenska kommuner men även till Sveriges största privata utbildningsbolag.
Rekrytering - Personalförsörjning - Karriärändring - Verksamhetsledning - Organisation

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!