MediaMarkt Gallerian söker butikssäljare!

  • Stockholm

  • Butikssäljare

  • 2019-09-10

Nu söker MediaMarkt Gallerian 2st medarbetare till försäljning och montering av skärmskydd!
 
Arbetsbeskrivning
I rollen som butikssäljare av skärmskydd är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på vår serviceavdelning med att sälja och applicera skärmskydd, vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar.
 
Mer ingående kommer du att:
  • Aktivt presentera kompletta lösningar genom att erbjuda tillbehör och tjänster till alla kunder.
  • Klippa och applicera skärmskydd.
  • Ambassadör i Varuhuset för skärmskyddslösningar.
  • Utbilda personalen på att sätta på skärmskydd.
  • Supportera kunder kring frågor om skärmskyddslösningar.
Vem är du?
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och tycker om att arbeta i team samt att uppnå mål genom samarbete. Vi tror att du har ett stort intresse för de produkter du kommer att sälja och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.
 
Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Butikssäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas vår värdegrund där Respekt och kundfokus är centrala delar.  Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.
 
Tjänsterna är på deltid 65% med provanställning 6 månader, arbete sker både på kväll och helg.
 
Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar MediaMarkt med Retail Staffing där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson.
 
För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.
 
 

Contact details

Name: Daniel Gustafsson

Title: Retail Store Recruiter

E-mail: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Phone: 0739177959

Terms

Job Title: Butikssäljare
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Part-time
Wage conditions: Fixed + flexible

Application

Final application date: 2019-10-10
Date of publication: 2019-09-10

About the company

MediamMarkt
Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Välkommen till MediaMarkt!

Know someone who is suitable for this job? Tell them!