Rekryteringsansvarig

  • Stockholm

  • Rekryteringsansvarig

  • 2019-09-10

Vi stärker upp vårt team!
Vi vill fortsätta bygga och stärka vår organisation med rätt kompetens som både på kort och lång sikt bidrar till att vi når våra mål. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att man ska trivas och utvecklas tillsammans med oss. Som ett led i att fortsätta utveckla vårt arbete letar vi efter en ny stjärna till vårt team.
 
Som rekryteringsansvarig kommer du att få som uppdrag att ”ta hem” vår rekrytering, då den idag genomförs tillsammans med olika samarbetspartners. I ditt uppdrag ingår också att utveckla Jernhusens talangförsörjning. Detta innebär bland annat att du kommer att ansvara för att arbeta fram vår plattform och våra kanalval för rekrytering, och jobba med att utveckla Jernhusen ur ett rekryterings- och attraktionsperspektiv.
 
Du arbetar även löpande, tillsammans med rekryterande chef, med alla delar i en rekryteringsprocess och när nya medarbetare kommer på plats hjälper du oss med att erbjuda en riktigt bra onboarding och introduktion.
 
Vem är du?
För att lyckas i den här rollen har du en förmåga att få saker att hända och du driver på ett naturligt sätt ditt eget arbete framåt. Du tänker gärna utanför de givna ramarna och gillar att vara med och utveckla nya vägar framåt.
 
Vi tror att du är HR-utbildad, eller motsvarande, och har 3–5 års erfarenhet av att jobba med rekrytering och search. Du är van att jobba med alla chefsled i en organisation, har ett konsultativt arbetssätt och arbetar mål- och serviceinriktat.  Du är trygg i dig själv, har ett drag av envishet utan att tumma på ödmjukheten, och gillar att ha kul på jobbet. Utöver rekrytering har du ett gediget intresse för bredare HR-frågor och gärna erfarenhet av att verka i olika roller inom HR.
 
Välkommen in med din ansökan!
 
I denna rekrytering samarbetar Jernhusen med The Talent Company. Vi hanterar ansökningar löpande och ansökan sker via Fredrik Johnsson (fredrik@talentcompany.io).
 
Vi på Jernhusen ser gärna en mångfald bland våra medarbetare och strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt.
 

Contact details

Name: Fredrik Johnsson

Title: The Talent Company

E-mail: fredrik@talentcompany.io

Terms

Job Title: Rekryteringsansvarig
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-11-30
Date of publication: 2019-09-10

About the company

Jernhusen äger, utvecklar och förvaltar fastigheter längs den svenska järnvägen. Vi tillhör en framtidsbransch och efterfrågan på våra tjänster är stor. Idag är vi cirka 200 medarbetare och vill ha fler med på resan mot en effektivare transportsektor, ett bättre samhälle och ett grönare Sverige. Jernhusen är helägt av svenska staten och äger 160 fastigheter till ett värde av 16,2 miljarder kronor. Läs mer på www.jernhusen.se

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!