Ställföreträdande Butikschef - Iittala Outlet Barkarby

 • Stockholm

 • Ställföreträdande Butikschef

 • 2019-09-06

Till vår Iittala Outlet butik i Barkarby, söker vi en Ställföreträdande butikschef. 
 
Som Ställföreträdande Butikschef har du tillsammans med Butikschefen ansvar för att varje kund känner sig välkommen till en inspirerande butik där vi ger den bästa kundservicen, varje dag. Självklart brinner du för försäljning men du har också ett öga för färg, form och komposition. I din roll stöttar du Butikschefen och då Butikschefen inte är på plats är det du som har det ställföreträdande ansvaret i butiken. Utöver att stötta Butikschefen i dennes resultat- och personalansvar är du den som alltid pushar och inspirerar dina medarbetare till utveckling och att vilja ge det lilla extra för kunden. Tillsammans med Butikschefen leder du det dagliga butiksarbetet. 
 
Vi ser gärna att du har jobbat som ställföreträdande butikschef/avdelningsledare eller har en gedigen erfarenhet som säljare inom detaljhandeln. Du har arbetat målinriktat med försäljning och du har ett genuint intresse för service och kundnära relationer. Utöver intresset för försäljning så uppskattar du såväl våra varumärken som produkter. Du är drivande, lösningsorienterad och uppskattar ett högt tempo men kan även motivera dig själv och andra under lugnare perioder. Du motiveras av att jobba mot tufft satta mål och gläds när vi når dem. Du tycker om att leda och motivera andra och har lätt att få med dig andra. Till din hjälp har du och butikschefen ett härligt team som tillsammans ska uppnå uppsatta mål.
 
 
Arbetsuppgifter:
 • Försäljning i butik och övriga generella butikssysslor såsom påfyllning av varor, städning, inventeringar, exponeringar och andra förberedelser för försäljning.
 • Coachning av dina kollegor
 • Målsättning, prioritering och uppföljning
 • Beställning av varor och i viss mån andra administrativa uppgifter
 
Passande profil:
 • Minst 3-5 års erfarenhet som butikssäljare, med fördel några års erfarenhet som ansvar.  Exempelvis Ställföreträdande Butikschef/avdelningsledare.
 • En stark känsla för trender, inredning och vad som händer i branschen
 • Erfarenhet av att arbeta med marknadsledande konsumentprodukter är meriterande
 • God kunskap i engelska
 
Personliga egenskaper
 • Teamorienterad
 • God kommunikationsförmåga
 • Innitiativtagande, självgående och framåt
 • Prestigelös och flexibel
 • Van att hålla deadlines
 • Driven och lösningsorienterad
 
Vid denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 
 
Vi erbjuder dig en utmanande och dynamisk roll i ett internationellt, framgångsrikt företag i förändring med möjligheter att utvecklas! Vi uppmanar alla våra medarbetare att växa och ta ansvar.
 
Övrigt
Tjänsten är heltid och tillsvidare med tillträde snarast möjligen eller enligt överenskommelse. Vid denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Stämmer detta in på dig? Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. I samband med denna rekrytering samarbetar Iittala Outlet med Retail Recruitment, har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Malin Karlsson, 0705 - 08 43 40, malin.karlsson@retailrecruitment.se 

Välkommen till Iittala Outlet!

Contact details

Name: Malin Karlsson

Title: Recruiter

E-mail: malin.karlsson@retailrecruitment.se

Phone: 0705 - 08 43 40

Terms

Job Title: Ställföreträdande Butikschef
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-09-30
Date of publication: 2019-09-06

About the company

Iittala is part of Fiskars Group. Established in 1649 as an ironworks in a small Finnish village, Fiskars has grown to be a leading consumer goods company with globally recognized brands including Fiskars, Iittala, Rörstrand, Gerber, Wedgwood, Royal Copenhagen and Waterford. With iconic products, strong brands and global ambitions, Fiskars’ mission is to enrich people’s lives in home, garden and outdoor. Fiskars’ products are available in more than 100 countries and the company employs around 9,000 people in 30 countries. Fiskars is listed on Nasdaq Helsinki. www.fiskarsgroup.com

Recruitment Manager

Malin Karlsson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!