Mark- och anläggningsarbetare Södra Stockholm

  • Stockholm

  • Anläggningsarbetare

  • 2019-09-03

Nu söker vi 4 mark- och anläggningsarbetare kommer du att arbeta med olika typer av anläggningsprojekt, allt från större infrastrukturprojekt till bostadsprojekt. Arbetsuppgifterna varierar beroende på projekt men du kommer bland annat arbeta med rörläggning, markarbeten, finplaneringsarbeten samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Jobbet söker du via vår hemsida (www.bangnielsen.se/ lediga jobb) och där svarar på våra kompletterande frågor. 

Vi tar inte emot ansökningar via telefon. Välkommen med din ansökan!
 

Contact details

Name: Mikael Ohlsson

E-mail: mikael.ohlsson@bangnielsen.se

Phone: 0708838342


Name: Mikael Ohlsson

E-mail: mikael.ohlsson@bangnielsen.se

Phone: 0708838342

Terms

Job Title: Anläggningsarbetare
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-11-03
Date of publication: 2019-09-03

About the company

Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Redan när vi startade företaget, på senhösten 2009, var vår tanke och ambition att bygga upp ett annorlunda bemanningsföretag. Inte för att det var något fel på våra kollegor i branschen, utan för att vi ville vara ett företag med mer hjärta och omtanke än vad som kanske var vanligt hos många andra på den tiden.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Växjö.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!