Väletablerad fackhandelskedja söker butikssäljare

  • Stockholm

  • Butikssäljare

  • 2020-01-02

Vad söker vi?
Vi söker nu butikssäljare som vill vara med och fortsätta att skapa attraktiva och framgångsrika butiker i Norrtull och Sickla. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som butikssäljare hos oss jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet tillsammans med ditt team. Till denna position söker vi dig som är utåtriktad och ansvarsfull och som tycker att bra service är nyckeln till en fantastisk butiksupplevelse.
 
Vilka är vi?
Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 29 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär. Mer info om vilket företag vi är fås vid intervjutillfälle.
 
Vad innebär rollen?
Vi tror att detta är en perfekt roll för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som med högt engagemang och proaktivitet vill arbeta med teknisk försäljning mot företagskunder. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar för att driva och utveckla din butik och kundsamarbetet med företagskunder i butikens upptagningsområde. Du får stort utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av våran kunds affärsmodell, värderingar och strategi. Det är en praktisk och självständig roll där du demonstrerar och säljer deras produkter och tjänster. Du arbetar mot tydliga mål tillsammans med engagerade kollegor i teamet.
Vad erbjuder vi?
Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll som exempelvis utomordentlig utbildning och introduktion inom såväl produkter, bransch, försäljning som företagskultur, samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du får möjligheten att arbeta i en proffsbutik under dagtid på vardagar. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Ge det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi önskar att du:
  • Har några års erfarenhet av försäljning, i butik eller i en fältroll, gärna med tekniska produkter.
  • Har ett genuint intresse för tekniska produkter, försäljning och att skapa långsiktiga affärsrelationer.
  • Har hög social förmåga samt är ansvarsfull, serviceinriktad och ordningsam.
  • Har ett högt driv samt finner motivation i utmaningar och självutveckling.
  • Är van vid att arbeta självständigt, men uppskattar också att ingå och utvecklas i ett team.
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos våran kund som inleds av en provanställning. Arbetstiderna är dagtid mån-fre, inga kvällar eller helger.
 
Ansökan
Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom att klicka på ”ansök här”. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 

Contact details

Name: Daniel Gustafsson

Title: Retail Store Recruiter

E-mail: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Phone: 0739177959

Terms

Job Title: Butikssäljare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-01-31
Date of publication: 2020-01-02

About the company

Mer info om företaget fås vid intervju

Recruitment Manager

Daniel Gustafsson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!