Truckförare/lagerarbetare

  • Umeå

  • Truckförare/lagerarbetare

  • 2019-08-13

Tycker du om att arbeta som truckförare med gods och materialhantering, är kvalitetsmedveten och ansvarfull? Då är det här uppdraget för dig!
 
Vi söker dig som med arbetsglädje och ansvar vill gå in denna roll som lager/materialhanterare hos vår kund i Umeå. Arbetet är förlagt på sjukhusområdet och är kopplade till de stora byggprojekt som nu genomförs där. Arbetsuppgifterna består främst i att vara en del av den interna logistiken och leverera ut material/gods till de pågående byggprojekten.
 
Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god fysik. Truckkort och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska såväl i tal som skrift. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. 
 
* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag – fredag
* Placering: Umeå
* Arbetstid: 07.00-16.00
 
Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 

Contact details

Name: Björn Edberg

E-mail: bjorn.edberg@ponto.nu

Phone: 072-2270952

Terms

Job Title: Truckförare/lagerarbetare
Type of employment: Tillsvidare
Length: Tills vidare
Working hours: Heltid
Wage conditions: Fast

Application

Final application date: 2019-08-27
Date of publication: 2019-08-13

About the company

Ponto erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!