Affärsdriven HR Business Partner till snabbväxande Snells Entreprenad AB

  • Pajala

  • HR Business Partner

  • 2019-08-12

Tycker du att ett genuint intresse för affären är en förutsättning för att kunna jobba värdeskapande med HR? Vi söker en HR Business Partner (HRBP) som delar vår övertygelse att funktionsöverskridande samarbete är grunden för ett relevant HR-stöd. Är det dig vi beskriver? Varmt välkommen till oss. Snells är ett välmåendeföretag företag med hög arbetsmoral, stor arbetsglädje och låg personalomsättning. Stationeringsort är Pajala. Vi vill att du lär känna oss kollegor och verksamheten genom att utgå ifrån kontoret i Pajala de inledande 6 månaderna. Därefter kommer du att kunna arbeta på distans i allt högre grad. 
 
I HRBP-rollen är ditt ansvar att ge verksamheten verktyg, stöd och processer inom HR-området som möjliggör och skapar förutsättningar för att vi ska nå våra övergripande mål. Du ingår i ledningen och rapporterar direkt till VD. Snells befinner sig i en stark tillväxtfas och vi behöver effektivisera företagets HR-processer. Du kommer att ha stor frihet att skapa processer och arbetsmetoder från grunden. Initialt kommer du att fokusera på rekryterings- och onboarding processerna. Därefter kommer du att vända blicken mot utbildningsprocessen och programmen för ledarutveckling och karriärplanering. Arbetet innebär också att implementera policys, riktlinjer och regelverk inom arbetsmiljöområde. I rollen kommer du med andra ord att arbeta brett och verksamhets nära med HR-frågor.
 
Din bakgrund: Du har en högskoleutbildning inom HR eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av brett, kvalificerat HR-arbete. Det är meriterande om du talar finska, men det är inte ett krav.
 
Din profil: Återkommande tar du initiativ och sätter igång aktiviteter med fokus på resultatet. Det är ditt mål- och resultattänkande som styr prioriteringar, planering och agerande. Du arbetar bra med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. I yrkesmässiga sammanhang är du utåtriktad, skapar kontakter och underhåller relationer.
 
Sista ansökningsdag: Tisdag 3 september 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto. Notera att du från start blir anställd av Snells Entreprenad AB. Ponto hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.

Contact details

Name: Ulrika Andersson

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: ulrika.andersson@ponto.nu

Phone: 070-260 91 65

Terms

Job Title: HR Business Partner
Type of employment: Tillsvidare
Working hours: Heltid
Wage conditions: Fast
Drivers licence: Personbil

Application

Final application date: 2019-09-03
Date of publication: 2019-08-12

About the company

Snells Entreprenad AB är ett entreprenadföretag specialiserat på förädling och framställning av ballast och betong. Våra ledord är hög kvalité, flexibelt arbetssätt, samt konkurrenskraftiga priser.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!