Testutvecklare inom inbyggda system

DevPort AB

  • Stockholm

  • Utvecklare/testutvecklare

  • 2019-08-13

Brinner du för produktnära mjukvaruutveckling och vill vara en del i utvecklingen av framtidens fordon. Vill du jobba med aktiv säkerhet, autonoma fordon, uppkopplade fordon och hybridteknik? Då har vi tjänsten för dig! 
 
Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag matchas mot din kompetens och ditt intresse. Vi jobbar ständigt med att sätta upp individuella kortsiktiga och långsiktiga mål för dig i din yrkesroll. Som konsult kan du komma att arbeta med bland annat:
  • Testutveckling och testautomatisering inom elektronik, mjukvara och systemintegration kopplat till fordon
  • Avancerad simulering med hjälp av programmen Simulink/ Phyton
  • Avancerad provning, verifiering och testning av mjukvara och elektronik
Då vi på DevPort arbetar mycket mot fordonsbranchen, som just nu står inför en revolution. Kan du som konsult få möjligheten att vara med i utvecklingen av självkörande-, uppkopplade- och hybrid-fordon. Men du kan även få möjlighet att arbeta med utveckling inom andra områden, så som exempelvis hushållsmaskiner och medicinteknisk-utrustning. 
 
Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område såsom mekatronik, data, elektro eller teknisk fysik. Du har ca 2 års erfarenhet inom test- och/eller mjukvaruutveckling samt goda kunskaper i C/C++/ Java och/eller goda kunskaper i Phyton/ Simulink. 
 
Om DevPort
På DevPort är vi stolta över våra medarbetare och att samarbeta med flera av världens främsta fordonstillverkare och företag inom försvarsindustrin och andra utvecklingsintensiva branscher. Vi präglas av en familjär kultur med gemenskap, entreprenörskap, kompetens och trygghet som genomsyrar företagets verksamhet och bidrar till en trevlig och inspirerande arbetsplats.

Vi fokuserar till största del på uppdrag inom forskning och utveckling som utförs på plats hos våra kunder eller från något av våra satellitkontor. Vår målsättning är att vara bäst i branschen på att matcha rätt person till rätt uppdrag med fokus på personlig utveckling.

Vi erbjuder
DevPort har omfattande ramavtal och erbjuder dig ett stort urval av uppdrag hos våra framgångsrika och spännande kunder där uppdragens art och längd varierar. Genom att vara lyhörda för vad som är viktigast för just dig, strävar vi efter att kunna ge dig ett av marknadens absolut bästa erbjudanden vad gäller kompetensutveckling, lön och andra förmåner. 
Vi berättar gärna mer om oss, vilka uppdrag vi har samt vad vi kan erbjuda just dig vid ett personligt möte.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan snarast då tjänsterna tillsätts löpande!
Är detta uppdrag inte riktigt det du söker men är intresserad av att arbeta på DevPort? Då är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan via http://www.devport.se/karriar/#spontanansokan. Vi återkopplar om vi har något vi tror matchar din profil och intressen.
 
DevPort gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
#inbyggdasystem 

Contact details

Name: Kiara Bergqvist

E-mail: Kiara.Bergqvist@devport.se

Phone: 0730-94 37 38

Terms

Job Title: Utvecklare/testutvecklare
Type of employment: Tillsvidare
Length: Tills vidare
Working hours: Heltid
Wage conditions: Fast

Application

Final application date: 2019-09-27
Date of publication: 2019-08-13

About the company

DevPort är ett expansivt teknikkonsultbolag med huvudkontor i Göteborg och kontor i Linköping, Södertälje och Stockholm. Med huvudfokus på fordonsindustrin sysselsätter vi drygt 550 konsulter med uppdrag inom Produktutveckling, Inbyggda system, IT, Produktion & Logistik. Inom våra teknikområden tillhandahåller vi även utbildningar till våra medarbetare och kunder.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!