Självständig redovisningsekonom med känsla för siffror!

  • Stockholm

  • Redovisningsekonom

  • 2019-07-19

Är du en person som brinner för ekonomi, förstår siffror och har koll på läget när det kommer till redovisning? Vill du göra skillnad varje dag och känna tillfredsställelse i att det du levererar faktiskt spelar roll för många? Och vill du jobba i en härlig miljö med fantastiska kollegor? Är svaret ja, så vill vi på Novare Professionals gärna ha dig i vårt personalteam av kompetenta konsulter.
 
 
Om rollen
 
Novare Professionals söker nu flera engagerade Redovisningsekonomer till hösten med god kompetens inom redovisning och/eller revision. I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ta hand om företagets löpande bokföring, bokslut, årsredovisning och simplare analyser. Du kommer även att göra sammanställningar, beräkningar, avstämningar samt informera om resultat.
 
Uppdraget är en del av Novares personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Novare Professionals och arbeta som konsult hos en av våra fantastiska kunder.
 
 
Vem är du?
 
Vi ser gärna att du har arbetat några år med ekonomi med inriktning på redovisning samt är trygg i din roll. Ordning och reda, struktur och att driva ständiga förbättringar är några förutsättningar för att klara av rollen. Som person tror vi att är du är positiv, drivande och har mycket energi.
 
Att utveckla och jobba med förbättringar är en självklarhet enligt dig - du gör det med glädje, passion och öppenhet. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och förstår att du måste sätta dig in i företaget och avdelningens vardag för att kunna leverera ditt allra bästa. Vi ser det som avgörande att du trivs med alla de uppgifter som innefattas i rollen och utför ditt arbete på ett prestigelöst och kvalitativt sätt.
 
 
Jag är intresserad! Hur kommer jag till nästa steg?
 
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor runt rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Joakim Groth via mail till joakim.groth@novare.se

Contact details

Name: Joakim Groth

Title: Rekryterare

E-mail: Joakim.groth@novare.se

Terms

Job Title: Redovisningsekonom
Type of employment: Visstid
Length: 6 månader eller längre
Working hours: Heltid
Wage conditions: Fast

Application

Final application date: 2019-09-01
Date of publication: 2019-07-19

About the company

www.novareprofessionals.se

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!