Extra personal till vår butik i Barkarby

  • Järfälla

  • Butikspersonal

  • 2019-07-12

Våra egna butiker är dedikerade till att sälja Delicatos bagerisortiment direkt till konsumenten. Som försäljare i en Delicato-butik är din huvuduppgift att hjälpa våra kunder köpa högklassigt fika. Kunderna består mest av privatpersoner, men även företag och föreningar handlar av oss. Tillsammans ska vi göra kundens besök hos oss till en av dagens bästa upplevelser samtidigt som vi själva ser till att ha riktigt kul. Vi tycker nämligen att det är viktigt att ha kul på jobbet!
 
Utbildning och erfarenhet
Vi lägger stor vikt vid att ta hand om våra kunder på bästa sätt när de väl tagit sig till oss för att handla sitt väl förtjänta fika, så för att passa i rollen så måste du älska att prata med och serva våra kunder.
 
Vem söker vi?
Du är en glad, utåtriktad person med service i sinnet. Du har fyllt 18 år och du har inga problem med att jobba vardagar och helger. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av kassa och service men det är inget måste.
 
Intresserad?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan eller besök butiken och lämna in din CV.
 
Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev som beskriver varför just du passar för tjänsten och vad du kommer att bidra med.
 
 

Contact details

Name: Jonas Kagg

Title: Butikschef

E-mail: jonas.kagg@delicato.se

Phone: 0730 522 624

Terms

Job Title: Butikspersonal
Type of employment: Temporary employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Scheduled
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-26
Date of publication: 2019-07-12

About the company

Delicato Bakverk AB grundades 1948 av Einar Belvén och är idag Nordens största tillverkare av konditorivaror. Företagets position på marknaden har nåtts genom ett långsiktigt arbete med kvalitet gällande såväl råvaror som yrkeskunnande och varumärke. Delicato är ett familjeägt företag vars mission är ”Fika för en ännu godare gemenskap” och styrs genom värderingarna - Ledare, Familjär och Hållbar.

Idag har företaget ca 150 medarbetare och majoriteten av bakverken bakas i bageriet i Segeltorp. Sortimentet, som omfattar allt från ljuvlig choklad till festliga tårtor, goda konditoribitar, kakor och klassiker såsom Delicatobollen och Dammsugaren, finns tillgängligt i såväl egna butiker och dagligvaruhandel som café/restaurang och servicehandel.

Läs mer om Delicato på www.delicato.se. Följ oss på Linkedin och Facebook.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!