Grolls Hisings Backa söker Butikssäljare

  • Göteborg

  • Butkssäljare

  • 2019-07-11

Nu behöver vi förstärka teamet i Hisings Backa med två butikssäljare som drivs av försäljning och service!
 
OM TJÄNSTEN
Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla vårt sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av både butikschef och kollegor som stöd.

VI SÖKER DIG SOM
Tycker service är viktigt, brinner för försäljning och har erfarenhet av B2B. Som person är du driven, ansvarsfull, resultatinriktad och kommunikativ. Du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom våra produktområden men framför allt ett intresse för våra produkter och vår verksamhet. 
 
OM ATT ARBETA HOS OSS
Som butikssäljare hos oss har du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Man känner igen oss, både som kollega och kund, genom att vi tillsammans arbetar utifrån vår värdegrund; Enkelt, Proffsigt, Hjärta och Driv, där kunden alltid är i centrum.
 
VI ERBJUDER
Tjänsten är 100% vikariat 6månader med möjlighet till förlängning med tillträde enligt överenskommelse. Butikens öppettider är måndag-fredag kl 06:30-17.00. Vi har kollektivavtal inklusive pension ITP1, friskvårdsbidrag och förmånliga personalrabatter i våra butiker.
 
ANSÖKAN
I samband med denna rekrytering samarbetar Grolls med Retail Staffing där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson.
 
För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen till Grolls!

Contact details

Name: Daniel Gustafsson

Title: Retail Store Recruiter

E-mail: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Phone: 0739177959

Terms

Job Title: Butkssäljare
Type of employment: Temporary position
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-04
Date of publication: 2019-07-11

About the company

Grolls är Sveriges ledande specialiserade leverantör av yrkeskläder och utrustning för personligt skydd ('PPE') med bred täckning i Norden samt Estland via egen butikskedja om 48 butiker. I Sverige finns nu, genom förvärv och nyetableringar, butiker ifrån Luleå i norr till Malmö i söder. Grolls har idag ca 35 000 kunder, främst inom industrisektorn, men även inom kommun och offentlig förvaltning. Grolls omsätter ca: 1000 milj., och har ca 365 medarbetare. Grolls har även egna ledande varumärken inom yrkeskläder iform av Björnkläder, Univern och Nytello.

Sedan 2016 ägs Grolls av Swedol AB och med det finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Läs mer på www.grolls.se alt www.swedol.se

Recruitment Manager

Daniel Gustafsson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!