Senior truckförare

TopWork AB

  • Växjö

  • Senior truckförare

  • 2019-09-06

TopWork söker en senior och serviceinriktad truckförare till en av våra bra och växande kunder en bit utanför Växjö. Du erbjuds en central position med stor frihet att själv påverka innehållet i tjänsten, där egna insatsen innebär en stor inverkan på företagets resultat. 
Som senior truckförare ansvarar du för den dagliga kontakten med såväl leverantörer/distributörer som den interna produktionsledningen. Du kommer arbeta nära alla interna avdelningar.
 
Vi söker en senior truckförare med intresse och kunskap för administration. Då jobbet innehåller en rad kontakter, både internt och externt tar du service på allvar och ser till andras behov. Du har ett starkt intresse för människor och goda kommunikations- och samarbetsförmågor.Du får gärna ha erfarenhet av affärssystemet Monitor.
 
Truckkort A-B, C2-behörighet är meriterande. 

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. 
 
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Contact details

Name: Peter Hogla

Title: VD

E-mail: peter.hogla@topwork.se

Phone: 0760969593

Terms

Job Title: Senior truckförare
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-09-20
Date of publication: 2019-09-06

About the company

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!