Kundservicemedarbetare

  • Borlänge

  • Kundservicemedarbetare

  • 2019-07-09

Är du en service- och lösningsinriktad person som älskar att kommunicera med kunder, entreprenörer och leverantörer? Då har vi just nu ett oerhört roligt och varierande uppdrag hos en av våra partners i Borlänge.
 
Hos det här Sverigeledande företaget kommer du att stortrivas om du är en person som ser möjligheter och gillar att anta utmaningar.
 
Vi söker just nu en kundservicemedarbetare till deras serviceavdelning.
  
För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat inom kundservice eller i en liknande roll där kunden och lösningen står i fokus. Kunskap om hus, byggentreprenad är absolut en fördel men viktigast är din förmåga att kommunicera med kunder, entreprenörer, leverantörer mm.
 
Våra kunder är det viktigaste vi har och då de ofta vill ha sitt problem löst omedelbart är det ibland en fartfylld tillvaro, vilket gör att du bör ha en väl utvecklad förmåga att ”ha många bollar i luften” samtidigt. Dina personliga egenskaper kännetecknas av att du är kommunikativ, ödmjuk, lyhörd och beslutsfattande. Du trivs att jobba självständigt samtidigt som du känner ansvar för att tillsammans med dina kollegor nå våra mål.
 
Vi tror att du älskar service lika mycket som vi gör - varmt välkommen med din ansökan!
 
Uppdraget förväntas starta i mitten av augusti och pågå 6 månader framåt. Du blir anställd av HR Dalarna.

Contact details

Name: Johan Bergvik

Title: HR Dalarna

E-mail: johan@hrdalarna.se

Phone: 070-652 90 80


Name: Per Männikkö

Title: HR Dalarna

E-mail: per@hrdalarna.se

Phone: 070-592 90 80

Terms

Job Title: Kundservicemedarbetare
Type of employment: Temporary employment
Length: 3-6 months
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-31
Date of publication: 2019-07-09

About the company

HR Dalarna jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång. Vi är oerhört kvalitetsmedvetna och kräsna i valet av teknik, arbetsmodeller och arbetssätt. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt.

Genom våra moderna, smarta och attraktiva helhetslösningar inom hela HR-området skapar vi förutsättningar för företag och organisationer att uppnå sina mål.

Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!