HKScan söker säljare till Foodservice, Göteborg

  • Göteborg

  • Säljare

  • 2019-07-09

Detta är vi
För oss får bara det bästa hamna på gaffeln. Det betyder att vi strävar efter att erbjuda välsmakande produkter med hög kvalitet som framställts på ett hållbart och ansvarsfullt sätt i enlighet med vårt nordiska arv. Som en del av vår familj med över 7 000 medarbetare från skilda bakgrunder kan du vara med och omsätta den här visionen till verklighet med hjälp av vår strategi Inspire, Lead, Care. Vi tror att karriärmöjligheter, yrkesmässig utveckling, innovation och samarbete är sådant som skapar ett gott och dynamiskt arbetsklimat. Vi går i bräschen genom att se till att vår verksamhet har en positiv inverkan på samhället och miljön. Eftersom vår värdekedja sträcker sig från gård till gaffel kan vi erbjuda en stor yrkesmässig bredd, från etiska djurinköp till innovativ marknadsföring. Med fokus på våra medarbetares karriärutveckling, deras säkerhet och hälsa ger vi dig utmaningen att se till att bara det bästa hamnar på gaffeln.

 

Till fältsäljteamet på Away From Home söker vi en självständig och målinriktad Säljare som vill vara med och utveckla våra affärer och ta hand om våra kunder inom restaurang och storhushåll på distriktet Göteborg med omnejd.
Trivs du i en roll där du får ha mycket kundkontakt och vill arbeta mot uppsatta mål? Vill du arbeta med starka varumärken såsom Scan och Pärsons.
Att vara en del av HKScans försäljningsorganisation innebär att du ligger i framkant när det gäller försäljning i restaurang och storhushåll och du jobbar i ett starkt team som hela tiden strävar efter förbättring.
 
Rollen och ansvarsområden 
Som säljare är din huvuduppgift att lönsamt öka försäljningen på befintliga kunder i ditt egna distrikt och skapa långsiktiga relationer med dessa. I rollen som säljare ansvarar du för att kunderna har rätt sortiment och att upprättade avtal följs. Du upprättar egna försäljningsplaner, ansvarar för ekonomisk uppföljning och analys av kunderna försäljning och sortiment. Som säljare förväntas du ha en hög aktivitetsnivå, vara en god ambassadör för HKScan samt att arbeta lönsamt med nöjda kunder och konsumenter som resultat. I tjänsten jobbar du i nära samarbete med bl. a. KAM och Field Sales Manager.
 
Rapportering
Du rapporterar till Field Sales Manager. Tjänsten är placerad i Göteborg och du utgår från hemmet.
 
Det här förväntar vi oss av dig 
Du bör ha arbetat med försäljning, gärna mot AFH och du brinner för försäljning och god mat. Vidare har du har god förståelse för ekonomisk optimering hos kund.
I tjänsten ingår även presentationer samt att tillaga och bjuda på våra produkter för grossister och slutkunder.Om du har kompetensen att utbilda våra kunder i produkt och livsmedel är det ett stort plus.
Körkort är krav och det är bra med goda datakunskaper.  
För att lyckas i arbetet har du god social och kommunikativ förmåga. Genom din struktur och tävlingsinstinkt når du dina mål.
 
Vad du kan förvänta dig av oss
Ett lösningsfokuserat arbetssätt och arbetsglädje/optimism är en förutsättning för att du skall lyckas och trivas hos oss! Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande jobb där du kommer att kunna göra stor skillnad för HKScan Sweden. Vi är en organisation som sätter medarbetarna i centrum. Det betyder att vi tror att vi presterar bäst när vi samarbetar med varandra. Våra chefer vet att de inte kan allt; vi lär oss tillsammans och växer tillsammans. Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana.
 
Ansökan 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
I denna rekrytering samarbetar vi med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvariga rekryterare Maria Johansson och Jakob Hemvik.
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
Facklig kontakt Unionen, Joacim Ekström tel  0706-107295.

Contact details

Name: Maria Johansson

Title: Recruiter

E-mail: maria.johansson@retailrecruitment.se

Phone: 0706067646


Name: Jakob Hemvik

Title: Retail Recruiter

E-mail: jakob.hemvik@retailrecruitment.se

Phone: 0707949950

Terms

Job Title: Säljare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-08-31
Date of publication: 2019-07-09

About the company

HKScan är ett av nordens ledande livsmedelsföretag.
Vårt utbud består av ansvarsfullt producerade köttbaserade produkter och måltider, samt innovativa lösningar som gör vardagen lättare för våra kunder. Våra produkter ger smakglädje och präglas av vårt nordiska arv, hög kvalitet och en ansvarsfull produktion. Detta löfte omfattar hela värdekedjan för köttet – från gård till gaffel. Våra kunder finns i detaljhandel, livsmedelstjänster och industrisektorer, och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2018 hade HKScan en omsättning på 1,7 miljarder euro och cirka 7 200 anställda.

Recruitment Manager

Maria Johansson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!