Revisor på väg mot auktorisation

  • Luleå

  • Revisor på väg mot auktorisation

  • 2019-07-08

Är du redo för nya utmaningar? Hos oss finns många och roliga möjligheter. I Luleå arbetar vi med såväl mindre som stora företag men även med kommuner, föreningar och stiftelser med mera. Vi förenar lokal förankring och gedigen kunskap med den globala revisionsbyråns nätverk och specialistkompetens.
 
KPMG är ett kunskapsföretag och vår framgång bygger på våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att vara en spännande arbetsplats där du mår bra, utvecklas och har roligt. Som stöd i din utveckling får du en personlig tränare på jobbet, en så kallad Performance Manager, som tillsammans med dig sätter mål för din personliga och professionella utveckling. För oss betyder ordet karriär att ditt nästa steg ska vara rätt för dig. Och att du ska vara väl förberedd när det är dags. Vi har ett stort utbud av utbildningar varje år. Många kurser ges internt inom ramen för KPMG Business School Sverige. Utbildningarna bygger på vår affärsstrategi och våra kunders behov. För dig som vill utvecklas i din ledarroll finns interna ledarskapsutbildningar där du får verktyg och stöd i rollen.
 
Din bakgrund: Du uppfyller redan det teoretiska utbildningskravet för auktorisation och inom en snar framtid räknar du med att uppfylla kravet på praktisk utbildning med vår hjälp.
 
Din profil: Du arbetar mot ett tydligt mål och fokuserar på leveransen för att nå resultatet. Händer något under arbetets gång kan du snabbt och framgångsrikt ändra ditt beteende för att uppnå mål, hantera svårigheter och lösa problem.  Din lyhördhet medför att du är mottaglig för motparten. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar din kommunikation till situationen. Du agerar bollplank och fokuserar såväl energi som resurser på det som ger mervärde för kunden. Du väntar inte på frågor, utan besvarar dem proaktivt innan de ställs.
 
Sista ansökningsdag: Tisdagen den 20 augusti 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto. Notera att du från start blir anställd av KPMG. Ponto hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.

Contact details

Name: Ulrika Andersson

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: ulrika.andersson@ponto.nu

Phone: 070-260 91 65

Terms

Job Title: Revisor på väg mot auktorisation
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-20
Date of publication: 2019-07-08

About the company

KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Med våra tjänster skapar vi trygghet och bidrar i förändring.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!