Auktoriserad revisor

  • Luleå

  • Auktoriserad revisor

  • 2019-07-08

Är du redo för nya utmaningar? Hos oss finns oändliga möjligheter för dig att utvecklas. På KPMG får du arbeta med landets mest spännande företag och organisationer, både svenska och internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär inte bara att du hjälper våra kunder att lyckas, tillsammans med dina kollegor får du enorma möjligheter att utvecklas.
 
Som senior medarbetare tar du dig an en ledarroll inom KPMG. Vi satsar på våra ledare genom återkoppling i en strukturerad process, olika incitament samt ledarskapsutbildningar. Allt vi gör, tillsammans eller som individer, handlar om att skapa trygghet och bidra i förändring, så att KPMG och våra kunder utvecklas och växer. I en alltmer osäker värld, inspirerar de här principerna oss i vårt arbete med att tackla våra kunders utmaningar, både när vi gräver ner oss i detaljer samt när vi lyfter blicken och ser på de stora dragen. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad, helt enkelt.
 
Vi värdesätter de nya perspektiv som du med din erfarenhet och ditt engagemang kan tillföra. Oavsett bakgrund och vilket område du är intresserad av kommer du hos oss att arbeta sida vid sida med kollegor och kunder för att skapa långsiktigt och hållbart värde. Varmt välkommen att utvecklas vidare med oss!  
 
Sista ansökningsdag: Tisdagen den 20 augusti 2019. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (ulrika.andersson@ponto.nu, 070-260 91 65) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.
 

Contact details

Name: Ulrika Andersson

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: ulrika.andersson@ponto.nu

Phone: 070-260 91 65

Terms

Job Title: Auktoriserad revisor
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-20
Date of publication: 2019-07-08

About the company

Vi skapar trygghet och bidrar i förändring
Oavsett om du vänder dig till KPMG för revisionsuppdrag, skattefrågor eller konsulttjänster, så handlar vårt arbete om att ge dig tryggheten att förstå var din verksamhet står idag. Det handlar också om att stötta dig hela vägen på de förändringsresor du har framför dig.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!