Vi söker en Nordic Country Director

  • Stockholm

  • Vi söker Nordic Country Director

  • 2019-07-08

För kunds räkning söker vi nu en Nordic Country Director. Vår kund är en stark internationell aktör inom retail och e-handel. 
 
Tillsammans med din ledningsgrupp sätter du som Nordic Country Director för Norden upp strategier samt konkreta handlingsplaner för att aktivt och konsekvent driva utvecklingen framåt. Du ansvarar för vår kunds försäljningsresultat inom alla försäljningskanaler (Retail, Wholesale, Online, B2B), och har totalansvar för vår kunds Nordiska organisation och marknad vilket innefattar Sverige, Norge och Danmark. Du driver och utvecklar självständigt din grupp mot uppställda mål på ett affärsmässigt sätt och coachar underställda medarbetare till framgång och välmående. 
 
Din profil
Den vi söker är en erfaren ledare med flera års erfarenhet av retail och butiksdrift samt franschise. Din ledarstil för att passa in i denna organisation är varm och stöttande, tydlig och rak. Personligheten är mycket viktig för vår uppdragsgivare och de är väldigt noga med att rekrytera in personer som passar in i i deras värdestyrda miljö. Du är en ledare som tycker om att arbeta operativt, har en "kavla upp ärmarna" mentalitet, samtidigt som du har en strategisk höjd.
 
Erfarenhet från retail och drift är ett uttalat krav, men vi ser även att du har erfarenhet från att jobba med B2B, har du även erfarenhet av att jobba med e-handel är det ett stort plus. Du är en problemlösare och har förmåga och kapacitet att tänka logiskt även under pressade situationer. 
 
Kvalifikationer: 
  • Vi ser gärna att du har någon form av högskoleutbildning, gärna inom ekonomi
  • Minst 10 års erfarenhet av liknande tjänster.
På detta bolag arbetar du på ett framgångsrikt och nytänkande bolag som erbjuder en trevlig, inspirerande och internationell miljö med utvecklingsmöjligheter. Vår uppdragsgivare drivs av sina värderingar, sin vision och sina mål. Ditt arbete kommer att vara en viktig del för att uppnå dessa på nordisk nivå. Tjänsten finns på vårt huvudkontor i Stockholm. Resebesök till våra nordiska grannländer förekommer.
 
I denna rekrytering samarbetar vår uppdragsgivare med Executive Recruitment och senior rekryteringskonsult Mio Emanuelsson
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, på grund av GDPR kommer alla mail innehållande cv raderas.
 
Välkommen med din ansökan.

Contact details

Name: Mio Emanuelsson

Title: Senior Executive Recruiter

E-mail: Mio.emanuelsson@retailrecruitment.se

Phone: 0705084406


Name: Olle Mikkelsen

Title: CEO/Senior Executive Recruiter

E-mail: olle.mikkelsen@executiverecruitment.se

Phone: 0703-374405

Terms

Job Title: Vi söker Nordic Country Director
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed + flexible

Application

Final application date: 2019-08-08
Date of publication: 2019-07-08

About the company

Vår kund är ett internationellt retail företag.

Recruitment Manager

Mio Emanuelsson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!