FU-tekniker El till Outokumpu Avesta

 • Avesta

 • FU-tekniker El till Outokumpu Avesta

 • 2019-07-05

Din nya arbetsplats
Outokumpu Avesta Works är en trivsam och familjär arbetsplats där man förutom intressanta uppdrag möts av en öppen och positiv anda. Du blir snabbt en i gänget och har möjlighet att delta i olika aktiviteter och motionsgrupper som finns för oss anställda. Avesta är en attraktiv arbetsplats ur karriärsynpunkt, du känner alla och är synlig i verksamheten, vilket är en fördel om du är sugen på att gå vidare inom organisationen och vill du kan du även få möjligheten till en internationell karriär inom koncernen.
 
Underhållsorganisationen på Kallbandsverket (KBR) har som huvudansvar att hålla en hög tillgänglighet på avdelningens utrustning bland annat genom ett välplanerat och utfört förebyggande underhåll. Som FU-tekniker El ansvarar du för att driva din del av det förebyggande underhållet för att maximera tillgängligheten på anläggningen. Tjänsten innebär att du arbetar med fokus på anläggningens el, men du kommer att vara involverad i det totala underhållet på KBR.
 
FU-tekniker El 
Som FU-tekniker el arbetar du i ett team med sju st mekaniker och tre st elektriker som har till huvudsaklig uppgift att utföra förebyggande underhåll (FU) inom definierat processområde enligt uppsatt prioriteringsordning.
I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter så som att:
 • ansvara för att utföra och revidera det förebyggande underhållet inom ditt ansvarsområde
 • utveckla det förebyggande underhållet för att hålla en hög säkerhetsmedvetenhet och tillgänglighet Initiera förbättringar inom förebyggande UH
 • delta i utvecklingen av rutiner för avhjälpande samt förebyggande underhåll
 • driva och deltaga i haveriutredningar
 • driva och delta i utvecklingen av operatörsunderhåll.
 
Vi vill att du som söker:
 • har en relevant utbildning inom området
 • har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin med underhållsarbete med inriktning mot PLC-system och processtyrning
 • har relevanta datakunskaper
 • behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har vana av Siemens styrsystem och har goda kunskaper i schemaläsning.

Som person är du en engagerad problemlösare som kan ta tag i och driva ditt eget arbete samtidigt som du värdesätter samarbetet i arbetsgruppen högt då du vet att det är tillsammans som arbetsgruppen lyckas.

För mer information eller frågor om tjänsten kontakta Niclas Kjellgren, tf. FU-chef på 0226-816 09 eller Linn Skoglund, rekryteringskonsult på linn@hrdalarna.se eller 070-536 90 80.
 
Sista ansökningsdagen är 31 juli. Varmt välkommen med din ansökan!
 

Contact details

Name: Linn Skoglund

Title: HR Dalarna

E-mail: linn@hrdalarna.se

Terms

Job Title: FU-tekniker El till Outokumpu Avesta
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-31
Date of publication: 2019-07-05

About the company

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com . I Avesta har vi ett fullt integrerat stålverk, vi har hela produktionskedjan och är ett av de största verken inom Outokumpu. Hos oss i Avesta arbetar ca 800 medarbetare.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!