Vi söker Sjuksköterska till vår nya enhet på Karmansbo

  • Skinnskatteberg

  • Sjuksköterska

  • 2019-07-05

Vi på Nämndemansgården startade upp en helt ny enhet i Karmansbo 2018-09-03 med målet att arbeta med olika beroendeformer gentemot arbetslivet och egenbetalande klienter. Då efterfrågan är stor på våra tjänster behöver vi nu utöka vår personalstyrka med ytterligare en legitimerad sjuksköterska. Tjänsten är 50% och du kommer att arbeta kontorstider. Viss telefonjour ingår.
 
På Karmansbo har vi egenvård. Det innebär att patienterna själva ansvarar för sina läkemedel. Vår uppgift är att förvara deras läkemedel på ett säkert sätt och att tillhandahålla dom på bestämda tider under dygnet. Som Sjuksköterska inom Nämndemansgården ska du bedriva patientsäker sjukvård utifrån Nämndemansgårdens behandlingsfilosofi med Karmansbos målgrupp och inriktning. I det ligger att ansvara för mottagandet av nya klienter, göra somatiska hälsokontroller samt administrera deras läkemedel. Du kommer även att ansvara för att upprätta HSL-journal (Journalsystem IDOK), dokumentation i journal samt att utföra utandningsprover och drogtester.
Det är viktigt att du som sjuksköterska inom Nämndemansgården och Karmansbo också verkar för ett gott samarbete med alla medarbetare inom organisationen såsom behandlingsassistenter, terapeuter och vår beroendeläkare.
Vi förutsätter att du är Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenheter kring att arbeta med missbruk/beroende samt övriga psykiatriska svårigheter. Tillträde omgående.
 
Vi tar endast emot ansökningar via webben

Contact details

Name: Kai Cravelin

Title: platschef

E-mail: kai.cravelin@namndemansgarden.se

Terms

Job Title: Sjuksköterska
Type of employment: Permanent employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Part-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car
Access to own vehicle: Car

Application

Final application date: 2019-08-02
Date of publication: 2019-07-05

About the company

Nämndemansgården i Sverige AB är ett av Skandinaviens äldsta och största företag som bedriver behandling, rådgivning samt utbildning gällande alkohol- och drogproblematik. Nämndemansgården är idag rikstäckande och har ca 250 medarbetare.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!