Fullstackutvecklare till expansivt företag

  • Göteborg

  • Frontendutvecklare

  • 2019-07-04

Vill du driva frontend framåt på ett växande bolag?
 
Genom ett agilt arbetssätt får du vara med och skapa webbaserade produkter samtidigt som du får utmanas tillsammans med ett sammansvetsat team av kompetenta kollegor. Upplever du dessutom att användarens upplevelse är lika viktig som välskriven kod så har du hittat rätt roll för dig!
 
Din kompetens räknas!
Med frihet under ansvar får du driva utvecklingen av nya features i kundprojekt baserat på ny teknologi. Med dina idéer och utvecklingsförslag får du även möjlighet till att driva företaget framåt och skapa utveckling i framkant gällande deras produkt Gung. 
 
Ha kul på jobbet? Javisst!
Du kommer få möjlighet att labba med nya tekniker i egna sidoprojekt på arbetstid för att utvecklas och/eller identifiera vad som kan lyfta produkterna till nästa nivå. Genom att ta användargränssnittet till nya nivåer får du därmed ett roligt ansvar där dina initiativ uppmärksammas. Ansvar för leverans samt support mot slutkund kommer även att ingå i rollen avseende både nya och befintliga lösningar. Dessutom får du designa och utveckla efterfrågade features där du i team specificerar och delar upp arbetsområden.
 
Din egen framgångsresa
Hos vår kund uppmärksammas du som individ och är med och bygger både din egen och företagets framtid. Då företaget är en liten organisation med 7 medarbetare i helt nya fräscha lokaler blir du en del av ett härligt gäng som har roligt på jobbet där du dessutom får bra stöd i att komma in i din nya roll. 
 
Kunskaper som söks
Vi söker dig som har cirka 1-3 års erfarenhet som webbutvecklare från branschen med goda kunskaper inom HTML5, CSS samt JavaScript. Är flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
 
Meriterande
Backendkunskaper inom Java, Spring Framework, MS SQL och erfarenhet av JS-baserade ramverk som t.ex. Angular. Erfarenhet av affärssystemen; Jeeves, Dynamics NAV, Garp eller Monitor är även ett plus.
Start: Löpande
Anställning: Denna tjänst är en rekrytering till vår kund 
 
Utöver dessa tekniska kunskaper letar vi efter dig som gillar ny teknik, gärna tar intitativ och ser dig själv som självständig. Vi ser gärna att du tänker "utanför boxen" och kan hjälpa kunden i dess innovativa resa! 

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Contact details

Name: Emelie Steen Aune

Title: Account manager

E-mail: emelie.steenaune@altiusconsulting.se

Phone: 0703656065


Name: Malin Brocker

Title: Konsultchef

E-mail: Malin.Brocker@altiusconsulting.se

Phone: 0732645329

Terms

Job Title: Frontendutvecklare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-07
Date of publication: 2019-07-04

About the company

Altius Consulting AB är det moderna konsultbolaget som sätter sina konsulter i fokus och löser kundernas behov på ett effektivt sätt. Altius Consulting AB jobbar med IT, Kvalitetsledning och Management. Bolaget har kontor centralt i Göteborg. Bolaget hjälper företagskunder med IT-konsulttjänster, implementering av ledningssystem och Managementuppdrag. Vårt huvuduppdrag är att göra företag mer lönsamma.

Värdesätter du frihet, glädje och teamwork?

Vi har rollen för dig!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!