Senior Företagsrådgivare

  • Katrineholm

  • Senior Företagsrådgivare

  • 2019-07-05

Trivs du med att göra affärer och bygga långsiktiga relationer? Är du en engagerad, flexibel och driven person med ett starkt intresse för företagande och ekonomi? Då kan du vara den person vi söker.
 
Vi söker dig som vill vara en aktiv samarbetspartner för våra företagskunder. Som Företagsrådgivare i Sörmlands Sparbank ger du kvalificerad rådgivning utifrån ett helhetsperspektiv som utgår från att hitta lösningar som skapar ekonomisk trygghet för såväl företag, ägare som anställda. Vi vill att du har ett stort engagemang för kunden, har starkt affärsfokus och en mycket god analytisk förmåga. Du ansvarar för att utveckla affären med befintliga kunder men självklart är prospektering ett naturligt inslag i vardagen. Vi jobbar i team med gemensamt ansvar för våra kunder och du kommer att arbeta på något av våra kontor i Katrineholm, Vingåker eller Flen.
 
För att bli framgångsrik i denna roll är det en förutsättning att du har en god ekonomisk bakgrund och tidigare erfarenhet av ekonomisk rådgivning. Du har ett starkt intresse för företagande och affärer och är också en proaktiv och utåtriktad relationsskapare som vet vikten av nätverksbyggande utanför kontoren för att nå framgång. Det är viktigt att du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Samtidigt som du håller hög kvalitet när du jobbar på egen hand värdesätter du ett gott och nära samarbete där man hjälper varandra för att nå bästa resultat i banken och att skapa positiva upplevelser för både kunder och kollegor. Vi värdesätter starkt att du har ett positivt förhållningssätt, har integritet samt förmågan att ta ansvar för gemensamma funktioner och uppdrag.
 
Du har relevant akademisk examen, utbildning eller likvärdig kompetens, erfarenhet och gedigen kompetens inom företagsaffären. SwedSec licens är meriterande.
 
Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt i en inkluderande arbetsmiljö. I ansökan önskar vi att du beskriver varför du söker tjänsten, vad du finner lockande och utmanande samt vilka egenskaper du har för att lyckas i den här rollen.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jim Lindström, Chef Företag KFV, tfn 0150-758 27
Bettina Johansson, Facklig representant, tfn 0150-758 19
 
Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och du är välkommen med din ansökan omgående men senast den 19 augusti.
 
 
 

Contact details

Name: Jim Lindström

Title: Chef Företag KFV

E-mail: jim.lindstrom@sormlandssparbank.se

Phone: 0150-758 27

Union representative

Name: Bettina Johansson

Title: Chef AML och Internkontroll

E-mail: bettina.johansson@sormlandsspa

Phone: 0150-758 19

Terms

Job Title: Senior Företagsrådgivare
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-19
Date of publication: 2019-07-05

About the company

Sörmlands Sparbank är en sparbank som verkar lokalt i Flen, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund och Vingåkers kommuner med totalt åtta kontor. Sörmlands Sparbank är ingen vanlig bank. Vår starka ställning på den lokala marknaden grundar sig i ett förtroende uppbyggt under en drygt 180-årig historia. Vi har service och tjänster som andra banker, men genom vårt samhällsengagemang bidrar vi dessutom till utveckling, hållbarhet och tillväxt i Sörmland. Vi är en bank som gör gott för bygden, så att Sörmland är attraktivt att bo, besöka och verka i. Både nu och i framtiden.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!