Parfym.se öppnar sin första butik och söker säljare

  • Göteborg

  • Butikssäljare

  • 2019-07-05

Parfym.se - Sveriges största parfymbutik på nätet öppnar sin första fysiska butik i Sverige. I september öppnar vi upp på Frölunda Torg, Göteborg. Vi söker nu 2-5 st butikssäljare som tillsammans med butikschefen kommer vara med från start och driva butiken framåt!
 
I rollen som butikssäljare hos Parfym.se är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara en guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. Du kommer även att utföra butikens andra ordinarie arbetsuppgifter, vilket innebär t.ex. varuplock och kassa.
 
Erfarenhet/kvalifikationer:
Det viktigaste för oss är att du har ett brinnande intresse för de produkter du kommer att sälja och att du har erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln. Det är meriterande om du tidigare arbetat med försäljning av parfym, smink eller andra skönhetsprodukter.
 
Personliga egenskaper: 
Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar, du utför ditt arbete med en hög moral och är initiativrik. I din försäljning är du engagerad, intresserad och har kunden i fokus. Det personliga mötet är det du brinner för.
 
Vi erbjuder:
Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med provanställning, anställningsgraderna är 30-80% och arbetstiderna är enligt butikens öppettider dvs kvälls- och helgarbete förekommer. Vi följer Handels kollektivavtal.
 
Ansökan:
I samband med denna rekrytering samarbetar Parfym.se med Retail Staffing där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson.
 
För att kvalitetssäkra våran rekryteringsprocess, uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Contact details

Name: Daniel Gustafsson

Title: Retail Store Recruiter

E-mail: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Phone: 0739177959

Terms

Job Title: Butikssäljare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Part-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-31
Date of publication: 2019-07-05

About the company

Parfym.se är en nordisk onlineaktör inom skönhet som utmanar traditionella parfymerier. Parfym.se erbjuder ett helhetssortiment med över 200 väletablerade varumärken i olika prisklasser inom hårvård, smink, hudvård och doft.

Parfym.se är en av branschens största spelare med tre webbsidor och verksamhet i Sverige och Finland med huvudkontor i Stockholm.

Recruitment Manager

Daniel Gustafsson

Välkommen till Parfym.se

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!