Projektledare till Novare Leadership Academy!

  • Stockholm

  • Projektledare

  • 2019-07-01

Vill du jobba med beslutsfattare inom svenskt näringsliv och framtidens ledare? Är du en relationsbyggare av högsta rang och en duktig projektledare? Vill du följa med på resan att bygga ett starkt entreprenöriell bolag som idag är mest premium i Sverige inom ledarutveckling? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Projektledare till Novare Leadership Academy!
 
 
Om tjänsten
 
Novare Leadership Academy är ledande och utmanaren inom talangutveckling i Sverige och internationellt. Genom företagets historiska bakgrund inom Investor och Wallenbergsfären samt del av Novaregruppen har Novare Leadership Academy idag ett unikt och exklusivt nätverk för att skapa plattformar för erfarenhetsutbyte, ny inspiration och kunskap inom ledarskap och affärsutveckling. Bolaget är i stark tillväxt och det är bara början på en spännande resa att skapa de allra bäst rustade ledarna i vårt framtida näringsliv. Som Projektledare blir du en del av ett drivet och kompetent team där du kommer att facilitera och driva igenom flertalet unika möten mellan nuvarande och blivande ledare och beslutsfattare. Detta genom Novare Leadership Academys framgångsrika program, ledarskapsprogram och mentorprogram.
 
 
Arbetsuppgifter
 
I rollen som Projektledare kommer du att få stort ansvar direkt där uppgifterna är varierande. I stora drag handlar det om att stötta i aktiviteter bolaget gör, att vara aktiv i försäljningsarbete och nätverkande samt att ständigt vara på hugget när det gäller att driva verksamhetet vidare genom programmen. Du kommer erhålla en unik insyn och delaktighet mitt i näringslivets kärna och ett ansvarsfullt jobb med stor flexibilitet.
 
Du kommer att ansvara för att:
 
·         Facilitera, projektleda och driva igenom program, ledarskapsprogram och mentorprogram
·         Driva försäljningsaktiviteter
·         Hantera marknadsföring, sociala medier och layout i Indesign
·         Etablera kontakt, bygga och underhålla nätverk med talanger inom svenskt näringsliv
 
 
Vem söker vi?
 
Vi söker dig som har en fallenhet för projektledning och drivs av att prestera och ta ansvar i en dynamisk miljö. Du har naturligtvis ett stort intresse för näringslivet och affärs – och ledarutveckling samt är trygg i att stå på scen och nå fram med ditt budskap. Därtill tror vi att du som söker älskar att etablera nya kontakter, skapa unika möten och i grunden är en utåtriktad relationsbyggare.
 
Vi ser som krav att du har:
 
·         Examen som Civilekonom/Civilingenjör med minst 2 års arbetslivserfarenhet
·         Erfarenhet av att driva projekt/event
 
Vi ser det som meriterande att du har:
 
·         Erfarenhet av marknadsföringsprojekt
·         Goda kunskaper i Indesign
 
För att lyckas och trivas i rollen tror vi även att du är intitiativtagande, social, orädd, professionell och affärsmässig med en ”can-do-mentalitet”. Du har en hög personlig mognad, är kreativ men även strukturerad och med en förmåga att hantera flera processer parallallelt med både fingertoppkänsla och detaljkoll.
 
 
Nästa steg
 
Skulle det här kunna vara rätt utmaning för dig? Tveka då inte att registrera ditt CV så återkommer vi inom kort med mer information. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid och urval sker därför löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekryteringsansvarig Joakim Groth via mail till joakim.groth@novare.se
 
 
Övrig information
 
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Blasieholmen, Stockholm
 

Contact details

Name: Joakim Groth

Title: Rekryterare

E-mail: Joakim.groth@novare.se

Terms

Job Title: Projektledare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-21
Date of publication: 2019-07-01

About the company

Novare Leadership Academy erbjuder ledarskapsprogram, nätverk och forum för erfarenhetsutbyte för ledare och specialister. Genom vårt nätverk inom Novarekoncernen samlar vi framstående ledare och experter från olika sektorer för inspiration, verktyg och erfarenhetsutbyte. Tillsammans utforskar vi framtidens organisationer och rustar goda ledare!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!