Säljchef Proffs – K-rauta, Jönköping

  • Jönköping

  • Säljchef Proffs

  • 2019-07-01

Är du en ambitiös driven chef som är van att arbeta operativt i varuhusmiljö som också vill vara bidragsgivare i varuhusets ledningsgrupp. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda företagskunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!
 
K-rauta befinner sig i ett mycket expansivt skede, och framför allt i vår storsatsning mot företagskunder. Till vårt varuhus i Jönköping är vi därför nu på jakt efter ytterligare en chef av det rätta virket. Vi söker dig med ledarskapsambitioner, som tillsammans med kompetenta medarbetare, vill vara med att fortsätta utveckla vår proffsavdelning.  
 
Rollen som Säljchef Proffs är en nyckelroll i K-rautas framtida strategi med en ökad bearbetning av företagsmarknaden.
 
Som Säljchef Proffs ingår du i varuhusets ledningsgrupp där du blir en viktig del i det strategiska arbetet mot varuhusets mål. Viktigt är att du också ska kunna leva och förmedla våra värderingar, policys, riktlinjer och vår vision. 
 
Arbetsuppgifter & Ansvarsområden
Som Säljchef Proffs kommer du att sälja till befintliga företagskunder och även vidareutveckla era relationer. Minst lika viktigt kommer det vara att identifiera, kontakta och bearbeta potentiella nya kunder. Du ska aktivt arbeta för att utveckla Proffs-delen och försäljningen på varuhuset och även scanna av marknaden efter upphandlingar samt offerera på nya objekt.
 
Rollen innebär att du ska bidra till utveckling av marknadsplan och aktivt delta i genomförandet av aktiviteter. Du kommer att ansvara för avdelningens budget, försäljning och bruttovinst. Du kommer att ha personalansvar med löne- och medarbetarsamtal samt ha hand om rekrytering, introduktion och vidareutveckling av medarbetare.
 
Du ska genom ett starkt ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verka för ökad försäljning och driva kundbemötandet framåt.
 
Din profil
För att lyckas som Säljchef Proffs har du stark egen drivkraft, är en utpräglad tävlingsmänniska samt brinner för att uppnå goda resultat och göra affärer. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach i allt du gör.
Du har vidare lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Vi ser också att du har ledarambitioner och det är självklart meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet.
 
Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat framgångsrikt med företagsförsäljning. Vi ser gärna att du även har dokumenterad erfarenhet från ökad försäljning och lönsamhet. Du bör ha goda ekonomikunskaper inom bland annat budgetering, offerthantering och nyckeltal. Det är mycket meriterande med erfarenhet från detaljhandeln. 
 
Du bör vara en person med stort driv och engagemang som har förmågan att ta och förankra initiativ och som förmedlar ett positivt ledarskap. Du är lyhörd och förändringsbenägen och har förmågan att leda andra genom att informera och delegera i syfte att skapa medarbetare som är självgående och högpresterande. 
 
Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. 
 
Självklart värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt.
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Säljchef Proffs
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-19
Date of publication: 2019-07-01

About the company

K-rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter cirka 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är ”av det rätta virket” för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!