Härlig kockpersonlighet till Noot - ny nordisk restaurang

  • Göteborg

  • Kock

  • 2019-06-28

Vi har nu öppnat vår nya restaurang Noot. En restaurang som med ambition och nyfikenhet kommer leverera moderna rätter baserade på lokala och säsonganpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare ett lagom stort smakäventyr. Låter det intressant? Det tycker vi också, och vi skulle mer än gärna träffa dig och höra dig berätta hur du kan bidra med dina kunskaper i köket.
 

Så vem är du egentligen?

Du är en glad kockpersonlighet som ser möjligheter oavsett vilken råvara du tillfället förädlar. Du gillar att arbeta i köksteam som är allt annat än macho. Och du tycker kanske precis som vi, att det moderna nordiska köket känns lokal-exotiskt på nått sätt. Att arbeta tillsammans är viktigt för dig och du gillar att ha en kökschef som tar hand om det organisatoriska. Sen att du dessutom alltid vill väl och gillar ditt jobb är ju faktiskt en självklarhet.

Vilka är vi?

Vi tillhör hotellkedjan Radisson Blu, det innebär vissa riktlinjer att följa men också trygghetifråga om avtal, arbetstimmar och löner. Vårt hotell är i en omfattande och spännande förändringsfas där den nya restaurangen kommer spela en viktig roll. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, både i Sverige och internationellt. Dessutom är vi väldigt stolta över alla fina kollegor som kommer välkomna dig.

Hoppas du tycker att tjänsten låter spännande och att vi snart ses.

Contact details

Name: Marina Skaby

E-mail: marina.skaby@radissonblu.com

Phone: +46709751254

Terms

Job Title: Kock
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-21
Date of publication: 2019-06-28

About the company

NOOT - RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
April 2019 öppnade vi en helt ny restaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med bästa läget i stan och helt nya lokaler skapar vi en skön mötesplats för såväl hotellgäster som göteborgaren.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!