Redovisningsekonom till Bake My Day!

  • Huddinge

  • Redovisningsekonom

  • 2019-06-27

Är du en erfaren Redovisningsekonom med ett brinnande intresse för siffror och ekonomi? Söker du efter en bred roll med stort eget ansvar inom Redovisning? Vill du arbete på ett framgångsrikt företag som genomsyras av passion och genuinitet i både kultur och affärskoncept? Då är det här möjligheten som du har väntat på! 
 

OM TJÄNSTEN
 
Novare Professionals söker nu efter en engagerad Redovisningsekonom till en bred och omväxlande roll hos Bake My Day i Huddinge. Här erbjuds stor variation, eget ansvar och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling och att växa inom bolaget! I rollen som Redovisningsekonom ansvarar du självständigt för hela redovisningen från den löpande bokföringen till månadsbokslut och årsbokslut.
 
I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst att vara:
 
·         Självständigt bokslutarbete
·         Kontoavstämningar och rapportering
·         Factoring och kontakter med bank
·         Löpande bokföring
·         Lagerredovisning
·         Effektivisera och bygga nya processer
·         Skattedeklarationer och momsredovisning
·         Årsredovisning
·         Dokumentera rutiner och processer
·         Övrig administration
 
I rollen kommer du att rapportera direkt till Koncernredovisningchefen samt VD för Bake My Day.
 

OM DIG
 
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av redovisning och självständigt bokslutsarbete. Du har erfarenhet av att effektivisera rutiner och arbetssätt samt motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar. Har du dessutom lätt för att se nya möjligheter så kommer du snabbt att kunna sätta dig in i rollen.
 
Vi ser det som krav att du har:
 
·         Tidigare erfarenhet av löpande redovisningsarbete och bokslutsarbete
·         Goda kunskaper i Visma
 
Som person ser vi att du är en engagerad och lojal person med stort intresse för redovisning. Du trivs med att arbeta självständigt i högt tempo och att driva processer framåt med struktur, kvalitet och noggrannhet. Då tjänsten innefattar samarbeten och kontakter både internt och externt kommer du att få stor nytta av din kommunikativa förmåga och tydlighet.
 
 
NÄSTA STEG
 
Skulle det här kunna vara rätt utmaning för dig? Tveka då inte att registrera ditt CV så återkommer vi inom kort med mer information. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid och urval sker därför löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekryteringsansvarig Joakim Groth via mail till joakim.groth@novare.se
 
 
ÖVRIG INFORMATION
 
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 08.00 - 17.00
Placeringsort: Huddinge

Contact details

Name: Joakim Groth

Title: Rekryterare

E-mail: Joakim.groth@novare.se

Terms

Job Title: Redovisningsekonom
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-25
Date of publication: 2019-06-27

About the company

Bake My Day är ett lokalt bageri med en årsomsättning om 200 miljoner kronor. Vi bakar våra produkter i Huddinge söder om Stockholm. Vi bakar för hand, utan onödiga tillsatser, på svenskt spannmål, svenskt smör, svensk grädde och ägg från svenska frigående höns inte bara för att vi vill att våra bröd och bakverk ska smaka gudomligt, men också för att svenska, lokala råvaror är viktigt för oss.
Bake My Day är ett nyfiket bageri som erbjuder älskade klassiker som prinsesstårta, kanelknut, chokladbiskvi och surdegsbröd, men också nya smaker och produkter. Innovation ligger oss varmt om hjärtat och med lika delar kreativitet och passion för bakverk vill vi skapa nya smakfavoriter för både vardag och fest.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!