Enterprise Sales Executive till Bannerflow!

  • Stockholm

  • Enterprise Sales Executive

  • 2019-06-25

Har du bakgrund av komplex internationell försäljning inom B2B? Vill du arbeta med med några av de mest spännande varumärkena i världen och bidra till deras framgång inom digital marknadsföring? Är du redo för att följa med på en otroligt spännande resa med ett bolag som vill ta över världen inom Saas? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Enterprise Sales Executive till Bannerflow!  
 
 
Om rollen
 
I rollen som Enterprise Sales Executive arbetar du på internationell spelplan med komplex B2B-försäljning på högsta nivå. Du blir en del av en dynamisk miljö med hög energi där du har en nyckelposition i att ta Bannerflow till nya höjder. Med ditt sinne för affärer och engagemang uppnår du detta genom att driva in affärer, ta nya marknadsandelar och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du kommer därtill ansvara för och fokuser på ett av Bannerflows kundsegment; I-gaming, Media&Telecom, Consumer, Financial Services eller Travel & Leisure. Som expert och med din förståelse för kundbehovet navigerar du komplexa företag genom att styra säljprocessen från start till affär!
 
 I rollen ansvarar du för att:
 
-          Prospektera via sociala medier och egna nätverk, första samtal med kund och boka in fysiska möten eller online
-          Driva säljmöten, bearbeta rätt beslutsfattare och ta in affären
-          Hålla dig uppdaterad om trender på den internationella marknaden och ha uppsikt över konkurrenter
-          Följa upp kunden efter slutet avtal – innan de lämnas över till Customer Success-teamet
-          Hantera interna kontaktytor genom samarbete med Marketing, Tech och produktteamet
 
 
Vem söker vi?
 
Vi söker dig som har erfarenhet av komplex internationell lösningsförsäljning inom B2B, förträdelsevis inom SaaS. Du är i kombination med en djupgående förståelse för affärer trygg i att sälja och driva din egen affär från start till signering. Samtidigt trivs du även i team där du bidrar till en entusiastisk, öppen och energifylld atmosfär.
 
För att lyckas i rollen ser vi att du är en stark relationsbyggare med ett professionellt, nyfiket och resultatorienterat förhållningssätt. Du är dessutom självmotiverad, uthållig och strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare har du ett naturligt affärssinne med en stor förståelse för kundbehovet där du vet när du ska lyssna och när du ska utmana kunden samt ge råd längs vägen. Då saker kan förändras snabbt på Bannerflow i takt med företagets tillväxtrresa, är det viktigt att du dessutom är öppen för förändring.
 
 
Övrigt
 
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Placering: Stockholm
Arbetsgivare: Bannerflow
 
Är du intresserad av att få veta mer? Ansök då redan idag för att vara en del av processen. Notera att urval sker löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen maila rekryteringsansvarig joakim.groth@novare.se. Notera att vi utifrån GDPR endast tar emot ansökningar via annons.

Contact details

Name: Joakim Groth

Title: Rekryterare

E-mail: Joakim.groth@novare.se

Terms

Job Title: Enterprise Sales Executive
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-21
Date of publication: 2019-06-25

About the company

Bannerflow har en egenutvecklad marknadsledande plattform som hjälper företag att nå nya höjder med sin marknadsföring. BannerFlow har idag en omsättning på 90 miljoner kronor och en unik företagskultur som präglas av värdeordet ”Get Shit Done”. Bolaget är verksamt inom följande vertikaler: I-gaming, Media&Telecom, Consumer, Financial Services och Travel & Leisure.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!