Ostmästare – Sabis Fältöversten, Stockholm

  • Stockholm

  • Ostmästare

  • 2019-06-19

Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik, och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande butiker som är prisbelönt flera gånger om. Butiken har bl.a. vunnit priser så som: ”Årets Fiskavdelning” och priset som ”Årets Matglädjebutik” vid flera tillfällen. Sabis Fältöversten arbetar med färskvaror av hög kvalitet. Ostar och delikatesser från de bästa leverantörerna, hängmörat kött, färsk fisk och skaldjur, egentillverkade praliner och en hög servicenivå är genomgående i hela butiken. Sabis gemensamma värderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
 
Vi söker nu en Ostmästare till vårt ostrum som skall fortsätta arbetet med att skapa och utveckla en inspirerande avdelning där kunden hela tiden står i centrum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att säkerställa en hög kvalitet i vårt ostrum. Vi arbetar med ständig utveckling för att möta kundernas behov. Vi packar själva det mesta i butiken och fyller på med varor. Du kommer även ha ett beställningsansvar. Vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna på Sabis Fältöversten.
Att du har en passion för ost och för mat ser vi som en självklarhet samt att du gillar att arbeta med människor. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande arbete. Du är bra på att driva försäljning, är handlingskraftig, positiv och löser problem när de uppstår. Som person är du kreativ, noggrann, glad, positiv och serviceinriktad.
 
För att söka tjänstengår du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post.
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Future Management; Rolf Lindgren, 070-513 66 94.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998


Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694

Terms

Job Title: Ostmästare
Type of employment: Tillsvidare
Working hours: Heltid
Wage conditions: Fast

Application

Final application date: 2019-09-02
Date of publication: 2019-06-19

About the company

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!