ST- Läkare till Viken & Väla Hälsocenter!

  • Helsingborg

  • ST- Läkare

  • 2019-06-19

Välkommen till Väla Hälsocenter
Nu letar vi på Väla Hälsocenter efter ytterligare en ST läkare som vill bli vår nya kollega.
Vi är en läkarkår med tre allmänspecialister – Eva, Denisa och Adam som tillsammans med ST läkare Mohanad, Alaa Eddin och AT läkare Sofie samt U-läkare Lovisa står för stabiliteten på Väla Hälsocenter och Väla Hälsa & Vaccin som är vår filial på Väla köpcenter. Vi jobbar i team med sjuksköterskor och vi listar alla våra patienter på läkare och ser en stor vikt i kontinuitet och stabilitet.
Vi sätter stort värde i att trivas på vårt jobb och i vår arbetsgrupp och vi vill gärna utöka vår grupp med en kollega med samma mål. 
Vi kommer öppna ytterligare en plats hos oss då vi expanderar genom att öppna en filial i Viken. Vi söker därför dig som kan tänka dig att placeras både i Viken och på Väla.
 
Om vårt ST-program
Lideta hälsovårds mottagningar har en lång tradition av att erbjuda både AT och ST-tjänstgöring och brukar vara populära val hos blivande specialister. För att din ST-tjänstgöring ska bli framgångsrik erbjuder vi:
- Stabil läkarbemanning med fast anställda allmänspecialister
- Generöst tilltagen handledartid
- Goda kontakter med studierektor
- Stor möjlighet att tillsammans med din handledare påverka innehållet i din ST-tjänstgöring
- Goda kontakter med de olika klinikerna vilket underlättar vid valet av randning
- Konkurrenskraftig ST-lön
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. För rätt person finns det möjlighet att delta i vårt uppskattade ledarskapsprogram. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Din ST-tjänstgöring blir varierad och innehållsrik och följer målbeskrivningens krav. Primärvården erbjuder vård i livets olika skeden och har fokus på bemötande, tillgänglighet och kvalité. Ett spännande val för ett meningsfullt arbete! Som ST-läkare hos oss har du en egen handledare och din utbildningsplan läggs upp i samråd med studierektor.

Kvalifikationer
Vi söker dig med svensk legitimation som läkare. Goda språkkunskaper i svenska är önskvärt. Du har god kommunikationsförmåga och kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt förmedla kunskap och budskap. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Mer om tjänsten

Tillträde efter överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag! Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Isabell Westman, på Väla Hälsocenter tel. 0721-943484.

Om vårdcentralen:
Väla Hälsocenter är likaså en vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus. Personalgruppen består av 28 personer och vi har allmänspecialister, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och socionom.  Vi finns vid Väla Köpcenter och vi har ca 6 000 listade patienter. Läs vidare här: http://välahälsocenter.se/

Contact details

Name: Emelie Hägerström

Title: HR

E-mail: emelie.hagerstrom@lideta.se

Phone: 0709-705185

Terms

Job Title: ST- Läkare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-19
Date of publication: 2019-06-19

About the company

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!