Butikschef till GANT Flagship Store Stockholm

  • Stockholm

  • Butikschef

  • 2019-06-19

Till vår GANT Flagship Store i Stockholm söker vi nu en driven och försäljningsinriktad butikschef. Vi söker dig med stor passion för ledarskap där du i rollen som butikschef kommer ha övergripande ansvar för butikens resultat samt för att leda, coacha och utveckla våra butikssäljare.   

Om GANT
 
På GANT arbetar vi utifrån våra värderingar i allt vi gör. Vi som jobbar här drivs av att vara autentiska, innovativa och passionerade. Vilket innebär att vi är genuina och respektfulla mot varandra och våra kunder. Vi älskar det vi gör och arbetar tillsammans mot ett och samma mål. Vi strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar. GANT Sverige har idag totalt 32 GANT-butiker, varav 4 är franchisebutiker och 3 är outlets, samt 190 återförsäljare landet runt. Vi har cirka 200 anställda fördelat mellan butik och huvudkontor i Frihamnen i Stockholm. GANT Flagship Store på Birger Jarlsgatan är en av GANT’s största och viktigaste enheter med 12 passionerade butikssäljare som varje dag arbetar hårt för att nå försäljningsmål och ge bästa möjliga service till våra kunder.


Beskrivning av rollen

Som butikschef på GANT Flagship Store har du en nyckelroll då du är ansiktet utåt mot kunderna samt varumärket. Vi söker dig med stor passion för mode och livsstilskoncept kombinerat med ett starkt försäljningsdriv. Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och ledarskap, som brinner för service i världsklass och som vill växa med oss på GANT. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete i en inspirerande miljö. Du blir en del av ett högpresterande team som dagligen utmanar varandra att nå nya försäljningsmål.
 
Ansvarsområden
 
●     Som butikschef ansvarar du för att försäljningsmålen nås, följer upp nyckeltal, uppmärksammar negativa trender och föreslår innovativa lösningar.
●      Du ansvarar för bemanning, schemaläggning och administration.
●      Du leder ett passionerat säljteam och rapporterar till vår regionchef. 
●      Du ansvarar för att GANT's varumärke alltid representeras på bästa sätt. 
●      Du överträffar kundernas förväntningar genom bästa kundservice samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet.
●      Du bygger långsiktiga relationer med våra kunder.
●      Du möjliggör att dina medarbetare når sina mål genom löpande coachning och utveckling.
●      Du ansvarar för att butiken håller en given standard för GANT's visuella uttryck.  

 
Personliga egenskaper
 
●      Du identifierar dig med GANT och våra värderingar.
●      Du är noggrann och lösningsorienterad samt har en stor egen drivkraft och initiativförmåga.
●      Du har en passion för försäljning och kundservice och skapar med ditt utåtriktade sätt enkelt långsiktiga relationer med både kunder, kollegor och övriga medarbetare.
 
Tidigare erfarenhet

●      Du har erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat som butikschef eller assisterande butikschef gärna med livsstilskoncept liknande GANT.
●      Ditt affärstänk kombinerat med varumärkes- och produktkunskap samt förståelse för GANT som bolag är avgörande faktorer för att bli framgångsrik i rollen.
●     Du har erfarenhet av och är duktig administrativt.
●    Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

 
Ansökan
 
Om du är intresserad av att jobba hos oss eller vill rekommendera någon vill vi gärna ha din ansökan och komma i kontakt med dig så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande. Ansök nedan med ditt CV, personliga brev och genom att besvara våra frågor.
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Gant med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Malin Karlsson, malin.karlsson@retailrecruitment.se, 0705-08 43 40
 
Vi ser fram emot Din ansökan!

Contact details

Name: Malin Karlsson

Title: Recruiter

E-mail: malin.karlsson@retailrecruitment.se

Phone: 0705 - 08 43 40

Terms

Job Title: Butikschef
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-22
Date of publication: 2019-06-19

About the company

GANT is the original American lifestyle brand with European sophistication, offering premium clothing, accessories and home furnishings for men, women and kids. Born in 1949 on the campuses of the American East Coast universities and raised in Europe, GANT enjoys a global presence in over 70 markets, 750 stores and 4,000 selected retailers. Please visit gant.com for more information and get to know us by following Lifeatgant!

Recruitment Manager

Malin Karlsson

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!