Underhållsreparatör

  • Borlänge

  • Underhållsreparatör

  • 2019-06-18

Vi på HR Dalarna söker nu dig som är erfaren inom mekanik/svets eller har intresset och viljan att lära dig underhållsreparationsarbeten. 
 
För att trivas och lyckas bra i denna tjänst ser vi att du kommer från ett fordonsmekaniskt arbete eller att du har erfarenhet som underhållsreparatör alternativt svetsarbete inom industrin. Du kan även lyckas med rätt vilja och intresse för att lära dig reparatörs yrket inom tung industri, utbildningar kommer då erbjudas. Innehar du svetslicenser samt andra behörigheter/kurser, specificera behörigheterna/kurserna i din ansökan. B-körkort är ett krav, meriterande om du även har C-körkort. 

Du trivs bra i en arbetsmiljö med fysiskt arbete. Har du dessutom en förmåga att arbeta i team, få dagliga instruktioner vad som ska göras samt ett gott ordningssinne så kommer vi trivas tillsammans och göra vår samarbetspartner väldigt nöjd. Har du ett intresse i mekanik även på din fritid ser vi det också som mycket positivt.

Vi är väldigt intresserade av dina personliga egenskaper som kombination med ditt engagemang blir två viktiga faktorer som gör att vi kommer trivas med varandra. Visa din härliga energi och din drivkraft att lära dig nya saker så finns det möjlighet att få anställning hos vår samarbetspartner. 
 
Du kommer arbeta heltid, dagtid/2-skift. 
 
För oss är det viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss om dagarna.
 
Dessa tjänster kommer starta i höst, kanske ditt sommarjobb är slut då och du vill fortsätta ett uppdrag som kan leda till anställning inom industrin? Skicka in din ansökan, vi gör löpande urval under sommaren. 
 
 
 

Contact details

Name: Therese Lindström

Title: HR Dalarna

E-mail: therese@hrdalarna.se

Terms

Job Title: Underhållsreparatör
Type of employment: Temporary employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2019-07-21
Date of publication: 2019-06-18

About the company

Vi på HR Dalarna växer tillsammans med våra samarbetspartners och behöver nu flera positiva medarbetare till våra industrier och verkstäder i Borlänge. HR Dalarna jobbar för och tillsammans med organisationer som likt oss är övertygade om att kompetenta och välmående medarbetare är avgörande för lönsamhet och framgång. Vi är oerhört kvalitetsmedvetna och kräsna i valet av teknik, arbetsmodeller och arbetssätt. Med vår samlade erfarenhet och vår kompetens är det mesta möjligt. Vi är det genuina, enkla och personliga företaget som har stark lokal förankring och verkar i och för hela Dalarnas utveckling.

Recruitment Manager

Therese Lindström

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!