Hilti Uppsala söker butikssäljare på heltid

  • Uppsala

  • Butikssäljare

  • 2019-07-22

Vad söker vi?
Vi söker nu en butikssäljare som vill vara med och fortsätta att skapa en attraktiv och framgångsrik butik i Uppsala. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombinationen av en högpresterande och stödjande arbetskultur. Som butikssäljare på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet tillsammans med ditt team. Till denna position söker vi dig som är utåtriktad och ansvarsfull och som tycker att bra service är nyckeln till en fantastisk butiksupplevelse
 
Vad innebär rollen?
Vi tror att detta är en perfekt roll för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som med högt engagemang och proaktivitet vill arbeta med teknisk försäljning mot företagskunder. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar för att driva och utveckla din butik och kundsamarbetet med företagskunder i butikens upptagningsområde. Du får stort utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi. Det är en praktisk och självständig roll där du demonstrerar och säljer Hiltis produkter och tjänster. Du arbetar mot tydliga mål tillsammans med engagerade kollegor i teamet.
  • Du har fullt ansvar för din butik och försäljningen
  • Du äger och driver kundutveckling inom butikens distrikt
  • Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster
  • Du får en varierande vardag och skapar en unik butiksupplevelse
Vad erbjuder vi?
Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll som exempelvis utomordentlig utbildning och introduktion inom såväl produkter, bransch, försäljning som företagskultur, samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du får möjligheten att arbeta i en proffsbutik under dagtid på vardagar. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Ge det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter.
 
Tjänsten är en heltidsanställning med start 1 augusti. Arbetstiderna är mån-tors 7-16 och fre 7-15. Du kommer att vara anställd hos oss på Retail Staffing och för rätt person finns det stora möjligheter att tjänsten övergår till en tillsvidareanställning hos Hilti.
 
Ansökan
Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom att klicka på ”ansök här”. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 

Contact details

Name: Daniel Gustafsson

Title: Retail Store Recruiter

E-mail: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Phone: 0739177959

Terms

Job Title: Butikssäljare
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-08-31
Date of publication: 2019-07-22

About the company

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett världsrykte för våra banbrytande produkter och exceptionella service.

Med över 29 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär. Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Recruitment Manager

Daniel Gustafsson

Vill du arbeta hos en femfaldig vinnare av Sveriges bästa arbetsplats?

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!