Marknadsassistent med fokus på grafisk design och webb

  • Ängelholm

  • Marknadsassistent

  • 2019-06-13

Räckesbutiken säljer måttanpassade räcken och ledstänger via nätet. I vårt lättanvända beställningsverktyg kan kunden själv skräddarsy sitt räcke och får det sedan levererat till dörren. Besök oss på www.räckesbutiken.se för att få veta mer om oss och våra produkter.
 
Vår nuvarande marknadsassistent går på föräldraledighet i höst och vi passar på att försöka få in lite ny kompetens på avdelningen. Tjänsten är till att börja med ett vikariat, men hittar vi rätt person är vårt mål är att den ska övergå i en fast anställning.
 
Brinner du för design, webb och användarvänlighet? Då måste du bara söka! Vi erbjuder ett kul och varierande jobb, med goa kollegor, och stora möjligheter att utvecklas och lära dig mer.
 

Om dig

Du har en utbildning inom marknadsföring, e-handel, grafisk design, webb, eller något annat relevant område, och minst något års arbetserfarenhet. Förutom din passion för webb och grafisk design, är du en god skribent och en fena på sociala medier. Kanske har du även ett intresse för foto, video och redigering?
 
Du har koll på webbutveckling och WordPress och de tekniker som används där (javascript, html, css och php), samt en stor vilja att lära dig mer. Har du även erfarenhet av interaktions- eller UX-design är det ett stort plus. Vi vill förmedla en användarupplevelse som i alla led känns lika premium som de produkter vi säljer.
 
På det personliga planet får du pluspoäng om du besitter följande egenskaper:
 
  • Engagerad
  • Nytänkande
  • Kreativ
  • Initiativrik och handlingskraftig
  • Samarbetsvillig
  • Kunskapstörstande
  • Noggrann och strukturerad
Vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, och letar efter någon som håller med - och själv bidrar med positiv energi och ett och annat gapskratt. Och är du inte expert på allt som efterfrågas, sök ändå! Grundläggande kunskap, lite god vilja, och förmågan att lära nytt räcker rätt långt det också. 
 

Om jobbet

Du har säkert redan förstått att en viktig del av den här rollen handlar om grafik och webbdesign (frontend-utveckling). Här kommer du både få möjlighet att påverka vår riktning, och utveckla dina egna förmågor.
 
Eftersom vi är två personer som sköter all marknadsföring, kommer du även få jobba med många andra uppgifter - kul va? När du till exempel har skapat text och grafik till en ny bloggpost, så beställer du översättningarna, publicerar på alla språk, postar i sociala medier, och analyserar statistiken. Det blir en härlig blandning av spännande kreativa projekt, och meditativa rutinuppgifter.
 
På Räckesbutiken jobbar Marknad och IT (också 2 pers.) ihop för att bygga varumärket Räckesbutiken och vår webbplattform. Vi är övertygade om att vi gemensamt når bättre resultat än vad vi skulle kunna åstadkomma var och en på egen hand. Tillsammans hanterar vi SEO, SEM, GA, XPR, WP, DB, PHP, JS, LTN, CSS (spelar inte så stor roll om du har koll på alla förkortningar - två av dem hittade vi ändå på bara för att fylla ut listan).
 
Tjänsten är ett vikariat med placering på vårt kontor i Ängelholm. Vikariatet är på ca 15 månader med start i oktober 2019, med chans till förlängning. Under hösten kommer vi att flytta till helt nybyggda lokaler - som bland annat inrymmer en träningslokal!
 
Urval och intervjuer kommer att göras löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi kommer vilja se arbetsprover, så skicka gärna dem tillsammans med ansökan.
 
Vi undanber oss samtal och erbjudanden från rekryteringsföretag och andra som vill sälja annonser kopplat till denna platsannons.

Contact details

Name: Lisa Asp

Title: Marknadschef

E-mail: lisa.asp@rackesbutiken.se

Phone: 0733-378618

Terms

Job Title: Marknadsassistent
Type of employment: Temporary position
Length: 1 year or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-09-01
Date of publication: 2019-06-13

About the company

Räckesbutiken säljer räcken för inom- och utomhusmiljöer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland och Österrike. Vi är ett innovativt och entreprenörsdrivet företag med höga ambitioner. Tack vare vår tillväxt har vi tilldelats utmärkelserna ”DI Gasell” och ”Superföretag” tre år i rad (2016-2018).

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!