Sjuksköterska med inriktning diabetes till Valens Läkargrupp i Trelleborg

  • Malmö

  • Sjuksköterska med inriktning diabetes

  • 2019-06-11

Vi söker sjuksköterska med diabeteskompetens. Vill du vara med och arbete tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Valens Läkargrupp i Trelleborg? Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med diabetespatienter, men även mottagningsarbete, telefonrådgivning, tidbokning och triagering. Vi arbetar med journalsystemet PMO, men kräver inte att du ska behärska detta system.

Vem är du?
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom diabetes. Vidare har du erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du är trygg i din yrkesroll och bidrar till ett positivt och trevligt arbetsklimat. Lätt för att arbeta självständigt samt god samarbetsförmåga med övriga i teamet. Du är flexibel och noggrann och har alltid patienten i fokus.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande kompetens och på ett personligt plan. För rätt person finns det möjlighet att delta i vårt uppskattade ledarskapsprogram. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad diskuteras med rätt kandidat, tillträde snarast möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Louise Rijpma, 0721–720523

Om vårdcentralen:
Valens Läkargrupp är en fullt utrustad vårdcentral i nyrenoverade och utbyggda lokaler. Vi har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet på vård. På vår mottagning arbetar ca 25 personer och består av distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog, sjukgymnaster, arbetsterapeut och kurator. Vi finns centralt i Trelleborg och vi har ca 8 000 listade patienter på Valen. Antalet listade ökar för varje månad.

Vi ser fram emot din ansökan!

Contact details

Name: Emelie Hägerström

Title: HR

E-mail: emelie.hagerstrom@lideta.se

Phone: 0709-705185

Terms

Job Title: Sjuksköterska med inriktning diabetes
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-02
Date of publication: 2019-06-11

About the company

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!