Chaufför dagtid

  • Stockholm

  • Chaufför

  • 2019-06-11

Till Myrornas produktion i Sätra söker vi nu en chaufför som kommer arbeta med insamling av gåvor.
 
Som chaufför på Myrorna i Sätra arbetar du med att transportera gåvor till och från produktion. Då du i ditt arbete är ansiktet utåt mot våra givare och kunder är det av stor vikt att du förstår värdet av god service och nöjda kunder och att du agerar utifrån Myrornas värdegrund; ansvar, mod och mångfald. Vid behov kommer du även få arbeta inne i vår produktion.
 
Exempel på arbetsuppgifter:
 
- Insamling och transport från insamlingsboxar, återvinningscentraler alternativt givare 
- Transport av gåvor, från givare och mellan enheter och butiker 
- Skötsel av fordon, truckar samt hanteringsutrustning 
- Vid arbete inne i produktion ingår arbetsuppgifter som sortering, packning m.m.
 
Du trivs med att samarbeta med människor för att nå resultat och tycker om att ha och ta ansvar. Som person är du noggrann, strukturerad och självständig. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och trivs att arbeta i ett högt tempo samt klarar av ett ibland fysiskt krävande arbete. Du har god datorvana och har lätt för att kommunicera på svenska i tal och skrift. Vidare har du C-kort och YKB-tillägg. Vi ser det även som en självklarhet att du kör miljöanpassat och följer Myrornas riktlinjer för transport och säkerhet. 
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.
 
Sista ansökningsdag är den 25 juni, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.
 
Frågor om tjänsten ställer du till Anders Nilsson på telefonnummer 073 – 688 69 48.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Terms

Job Title: Chaufför
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Heavy truck

Application

Final application date: 2019-06-25
Date of publication: 2019-06-11

About the company

Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand genom våra 33 butiker runt om i landet. Myrornas uppdrag är att genom återvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 600 personer varje månad i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!