Kakelspecialisten söker Butikssäljare!

  • Stockholm

  • Butikssäljare

  • 2019-09-02

Kakelspecialisten söker nu en butikssäljare som älskar försäljning och att överträffa kunders förväntan. Kakelspecialisten är med sina 2.800 kvm stora butik i Årsta Stockholm Sveriges största kakel- och badvaruhus. Kakel, klinker, mosaik och badrumsinredningar exponeras genom ett för den svenska marknaden unikt och inspirerande sätt. Företaget består av totalt 50 medarbetare där 14 av dem är säljare i butiken. 

Om tjänsten
Vi söker en driven säljare som vill ge högsta service till våra kunder. Arbetet innebär aktiv försäljning i butik, att ge rådgivning till kunder, både privatkonsumenter, hantverkare och inredare gällande kakel och badrumsinredning. Du ansvarar för att varje kund känner sig välkommen och möts av den bästa tänkbara servicen i vår inspirerande butik, där vi tillsammans på ett professionellt sätt bidrar till en god kundupplevelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har en positiv attityd och som brinner för försäljning. Du är bra på att bygga relationer, är lyhörd och sätter kundens behov i centrum på ett engagerande sätt. Du strävar alltid efter att få en nöjd kund! Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt ett driv gällande försäljning. Du är framåtsträvande, villig att ständigt utvecklas och uppdatera dig på sortimentet. Du är noggrann, flexibel, samt gillar att planera och organisera för att på ett strukturerat sätt arbeta mot uppsatta mål.

Bakgrund och kunskaper
  • Krav är några års erfarenhet av försäljning i butik
  • Krav är att du har ett genuint intresse för inredning, design och färg & form
  • Datorvana, kassavana och minst gymnasiekompetens krävs
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Produktkunskap om kakel och badrumsinredning är meriterande men inget krav
  • Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl 
I denna rekrytering samarbetar Kakelspecialisten i Stockholm AB med Retail Staffing och ansvarig rekryterare Daniel Gustafsson.

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, bifoga gärna ditt CV i PDF-format. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss objektivitet.

Välkommen till Kakelspecialisten!

Contact details

Name: Daniel Gustafsson

Title: Retail Store Recruiter

E-mail: daniel.gustafsson@retailstaffing.se

Phone: 0739177959

Terms

Job Title: Butikssäljare
Type of employment: Tillsvidare
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-09-30
Date of publication: 2019-09-02

About the company

Kakelspecialisten marknadsför och säljer allt inom kakel, klinker, mosaik, tillhörande systemlösningar och badrumsinredning till såväl konsument, proffs som större byggprojekt. Sin huvudsakliga marknad har Kakelspecialisten i Stockholm och Mälardalen. Kakelspecialistens 2.800 kvm stora utställning och butik i Årsta Stockholm är en av de största och mest innovativa i sitt slag i Skandinavien. Förutom konsumentbutiken har Kakelspecialisten på Medborgarplatsen 25 på Södermalm även en specialutställning med kakel för arkitekter, inredare och designers. Nyligen lanserade Kakelspecialisten även en web shop för att komplettera sitt affärskoncept.

Recruitment Manager

Daniel Gustafsson

Kakelspecialisten söker nu en Butikssäljare som älskar försäljning och mötet med kunder.

Vi är vad vårt företagsnamn utlovar, vi är kakelspecialister!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!