Undersköterska till Läkarhuset i Karlshamn

  • Karlshamn

  • Undersköterska

  • 2019-06-10

Vi söker dig som är undersköterska, då en av våra duktiga undersköterskor går vidare i karriären. Vill du vara med och fortsatt arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Läkarhuset i Karlshamn? Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!

Arbetsuppgifter:
Du kommer att utföra olika typer av provtagning, hantera provsvar och remisser. Därutöver innebär tjänsten att utföra Ekg, assistera våra läkare och sjuksköterskor vid olika undersökningar samt att delta vid mindre operationer. Viss egen mottagning kan ingå med exempelvis omläggningar, katetervård mm. Vårdcentralen använder sig utav journalsystemet SysteamCross och vi ser gärna att du kan hantera detta system.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från primärvården.
Vana vid provtagning, utföra enklare analyser och övrig hantering av prover är en merit.
Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du är noggrann, snabb och effektiv och gillar ett högt tempo. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Vi erbjuder dig:
Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Tf Verksamhetschef Christine Stridsberg på tel. 076-894 50 09 alternativt maila på christine.stridsberg@lideta.se.

Om vårdcentralen
Läkarhuset i Karlshamn är en fullt utrustad vårdcentral, som har som målsättning att erbjuda den bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet på vård. Personalgruppen består av 17 personer och vi har ca 6000 listade patienter. Vi har allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, KBT-terapeut samt sekreterare.

Vi ser fram emot din ansökan!

Contact details

Name: Emelie Hägerström

Title: HR

E-mail: emelie.hagerstrom@lideta.se

Phone: 0709-705185

Terms

Job Title: Undersköterska
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-07
Date of publication: 2019-06-10

About the company

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.


Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!