Domino's Pizza öppnar i Göteborg!

  • Göteborg

  • Arbetare

  • 2019-06-05

Sverige är nästa land på världskartan i vilket Domino 's kommer erbjuda fantastisk pizza direkt hem till dörren. Vi har haft en otroligt bra start med de restauranger som etablerats i Skåne och nu är det hög tid att fortsätta expansionen! Vi söker nu flera arbetare till våra nya öppningar till hösten i Göteborg! Från och med september 2019 öppnar vi upp tre stycken stores. I slutet av 2019 kommer vi ha expanderat till sex stycken stores i Göteborg. 
 
Vill du vara med på vår resa?  
 
ARBETSBESKRIVNING
 
Vår personal i restaurangen är vårt ansikte utåt och dem som skapar pizzamagin. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer att göra allt från att förbereda butiken, ta beställningar och baka pizza till att bidra med bibehållen hög standard. Du ska kunna fatta snabba beslut och hantera stress. Det är viktigt att du har ett gott och glatt humör samt brinner för service. I arbetet ingår också hemkörning. Att vara trevlig och alltid ha ett leende på läpparna är ett måste då du som ”delivery expert” framstår som Domino’s Pizzas ansikte utåt. Körkort är en stor fördel.
 
ARBETSUPPGIFTER
 
Du kommer succesivt att utvecklas i din roll och få arbeta på flera olika ’’stationer’’ under ett arbetspass. En station kan vara att baka pizzan. Där krävs det en del träning tills du känner dig redo för att börja baka. En annan station kan vara att lägga på toppnings på pizzorna. Där behöver du placera ut de olika toppningarna på beställd pizza. Du kommer också stå i kassan och mota ordar samt leverera färdiga pizzor till kund. Städning under skiftet förekommer flera gånger om dagen då det behöver se fräscht ut i lokalen hela tiden. Det kommer att finnas tydliga instruktioner för detta och också din skiftledare kommer att lära dig de olika städrutinerna.
 
Exempel på olika arbetsuppgifter under en arbetsdag:
•Förbereda produkten.
•Rengöra utrustning och andra ytor dagligen.
•Förmåga att förstå och kunna ge korrekt skrivna instruktioner.
•Förmåga att kommunicera med kunder och medarbetare för att bearbeta order mottagen både på telefon och över disk.
•Förmågan att utföra enkla matematiska uträkningar korrekt och snabbt.
•Leverera pizza med cykel eller bil.
 
ÖVRIG INFORMATION

Stora möjligheter till utveckling inom bolaget finns. Just nu söker vi allt ifrån heltid till timmanställning vid behov. 
 
Vi är anslutna till VISITA!

Contact details

Name: Meki Mehmedi

E-mail: meki@dominos.se

Phone: 0704533412


Name: Klas Meynert

E-mail: klas@dominos.se

Phone: 0709-562735

Terms

Job Title: Arbetare
Type of employment: Behov / tim
Working hours: Schemalagd
Wage conditions: Fast

Application

Final application date: 2019-09-01
Date of publication: 2019-06-05

About the company

Domino’s Pizza är världsledande i att baka och leverera färsk varm pizza! Vi levererar miljontals pizzor världen över varje vecka. Vi är stolta över våra medarbetare och våra medarbetare är stolta över Domino’s Pizza. Att vara det bästa hemkörningsföretaget i världen kräver exceptionella medarbetare som arbetar tillsammans.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!