Domino's Pizza öppnar i Göteborg! Ledare sökes!

  • Göteborg

  • Ledare

  • 2019-06-05

Sverige är nästa land på världskartan i vilket Domino 's kommer erbjuda fantastisk pizza direkt hem till dörren. Vi har haft en otroligt bra start med de restauranger som etablerats i Skåne och nu är det hög tid att fortsätta expansionen! Vi söker nu flera Ledare till våra nya öppningar till hösten i Göteborg! Vi kommer att öppna upp sex restauranger totalt under 2019. 
 
Vill du vara med på vår resa?  
 
Under hösten 2019 öppnar Domino's Pizza upp flera butiker i Göteborg! Vi söker nu drivna ledare som vill komma in och sätta Domino's Pizza på kartan! Ett flertal tjänster inom ledarskap ska tillsättas. Har du vad som krävs?
 
Hos oss har du som ledare chansen att förverkliga dina drömmar. Har du drivet, viljan och egenskaperna har vi all anledning att stötta dig och din utveckling hos oss. Vi ska expandera, och det snabbt. Om du visar vad du går för - så lovar vi att du snabbt får möjlighet att klättra inom bolaget. Vi söker allt ifrån Skift Ledare, Assisterande Managers och Store Managers.
 
Är du den vi söker?
Som ledare är du ansvarig för den dagliga driften i din restaurang. Med dina utpräglade ledaregenskaper och din positiva attityd är du ett föredöme och en inspiratör för dina medarbetare, varje dag! Genom och tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att restaurangen är hel och ren, att maten är fräsch och att vi levererar utlovad kvalitet på utsatt tid till våra gäster.
 
Som ledare i restaurangen kommer du bl. a. att ansvara för:
  •  Kassa- och tidrapportering 
  •  Utveckla och coacha personalen
  •  Utbildning och vidareutveckling av alla nyanställda
  •  Rapportering till huvudkontor i form av försäljningsrapporter, kampanjer etc.

Tillsättning: Introduktion kommer att ske i början av augusti.
Krav: Mycket meriterande med ledarroll inom restaurangbranschen och/eller handel.
Övrigt: Vi är anslutna till VISITA

Contact details

Name: Meki Mehmedi

E-mail: meki@dominos.se

Phone: 0704533412


Name: Klas Meynert

E-mail: klas@dominos.se

Phone: 0738951875

Terms

Job Title: Ledare
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Scheduled
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2019-07-31
Date of publication: 2019-06-05

About the company

Domino's Pizza är världsledande i att baka och leverera färsk varm pizza. Vi levererar miljontals pizzor världen över varje vecka. Dominos uppdrag är att uppskatta och tillgodogöra individens unika talanger och insatser. För att skapa en miljö där alla medarbetare, med sina unika egenskaper, kan uppnå sin högsta potential. Vi är stolta över våra medarbetare och våra medarbetare är stolta över Domino's Pizza! Att vara det bästa hemkörningsföretaget i världen kräver exceptionella medarbetare som arbetar tillsammans. På Domino's Pizza kommer våra medarbetare i första hand.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!